• 12-03-2018
  • Slaapkamer

Het is bijna Pasen! Dat betekent lekker lang luieren en heerlijk uitslapen. En dat doe je natuurlijk het liefst in een luxe boxspring waarin je heerlijk tot rust komt. Verwen jezelf daarom niet alleen met een uitgebreid ontbijt op nieuw bed. Zodat je elke dag op je paasbest wakker wordt! Daarom hebben wij onze 3 meest luxe en exclusieve boxsprings voor je op een rij gezet.  

Blog paasbest wakker worden - 9710

Luxe paasonbijt in een super-de-luxe boxspring

Je kunt met Pasen natuurlijk een feestje maken van de ontbijttafel, maar waarom zou je niet lekker blijven liggen? En het heerlijk in bed opsmikkelen? Want met de super-de-luxe Caresse 9700 met een extra groot hoofdbord en elektrisch verstelbare bodem, ervaar je in je eigen bed de luxe van een roomservice. Want met 1 druk op de knop zit je rechtop en geniet je van je ontbijt. En met het speciale pull back systeem van dit bed, zit je snel en eenvoudig ter hoogte van je nachtkastjes en heb je alles binnen handbereik. Het speciale 5-kniks verstelbare systeem van dit bed geeft je extra hoofd- en nekondersteuning tijdens het lezen en relaxen. Dankzij je favoriete topmatras (misschien kies je wel voor een met paardenhaar gevuld exemplaar) en de pocketveringen in de boxspring én de matras, is het heerlijk vertoeven in dit droombed. Is het dan echt tijd om op te staan? Met een fijn vloerkleed naast het bed, maak je een zachte landing en begin je met een goed gevoel aan het paasweekend.


Blog luxe boxspring - 9000

Met zorg gemaakt voor het hele gezin 

Tijdens een lang weekend neem je lekker de tijd voor jezelf. Maar wat nou als je (klein)kinderen al vroeg naast je bed staan te springen? Daar heeft de Infinity 9000 een hele fijne oplossing voor. Deze volledig handgemaakte, luxe boxspring met een romantische look heeft een zachte bekleding en extra hoog hoofdbord. Je stelt hem zelf samen met onze boxspringconfigurator. Ga je voor de grootste maat van 180x210 centimeter? Dan is hij groot genoeg voor het hele gezin. Dankzij de lage instap van dit bed, klauteren de kleintjes makkelijk erbij zonder dat je zelf op hoeft te staan. En met de mogelijkheid tot een ingebouwde tv-lift in het voetbord, kunnen jij en je partner nog een paar uurtjes snoozen, terwijl de kinderen naar hun favoriete tekenfilms kijken. 

Blog - luxe boxspring - 5000

Relaxte voorjaarsdromen

Ook na een gezellig paasweekend met ontbijtjes op bed, wil je lekker kunnen ontspannen. En dat doe je in de slaapkamer van je dromen. De Infinity 5000 is een robuuste en elegante boxspring en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo weet je zeker dat jouw bed precies bij jouw interieur past. En wil je dat de look helemaal compleet is? Laat dan ook je matras bekleden in dezelfde stof als het bed. Het hoge hoofdbord met afgeronde hoeken en een stijlvolle stiknaad geeft je kamer een extra luxe look. En dankzij de hoge instap is het alsof je in een hotel slaapt. Wil je dat gevoel zo compleet mogelijk maken? Investeer dan in het meest luxe beddengoed dat je je kunt veroorloven. Dan word je elke dag fluitend wakker. 

Je slaapkamer is op z'n paasbest met deze items: 

Heb je liever een ledikant in plaats van een boxspring? Dan zijn dit de mooiste ledikanten om in te ontwaken: