• 22-06-2020
  • Eetkamer

1. Eettafel Ferris: ovale pracht

Met eettafel Ferris maak je een statement in je eetkamer. Dat komt voornamelijk door het prachtig vormgegeven ovalen tafelblad in combinatie met het slanke, metalen onderstel. Deze opvallende details zorgen voor een stijlvolle, unieke uitstraling waardoor ie perfect te plaatsen is in een elegant chic interieur. Maar ook in een moderne omgeving komt ie door zijn kenmerken fantastisch tot zijn recht. Bovendien is Ferris niet alleen pracht en praal in je ruimte, maar ook nog eens heel prettig voor je kids. Ze kunnen zich er namelijk niet aan stoten. De tafel is te combineren met verschillende soorten eetkamerstoelen , zoals de Manzini met een modern uiterlijk. Style ten slotte af met een eyecatching vaas voor meer elegantie en perfectie.

Ontdek meer elegante eettafels

2. Eettafel Het Gesprek: design tot in detail

Tijdens goede gesprekken is het fijn als je elkaar aan kan kijken. Zittend aan een ronde tafel kan zelfs het hele gezelschap elkaar goed zien. Eettafel Het Gesprek is daarom een must in jouw interieur als je houdt van eindeloos natafelen met een fijne dialoog. Daarnaast is het een pareltje voor het oog, waarin de designpoot het juiste detail biedt. De zwarte uitvoering – hij is er ook in houtkleur - is onze favoriet, omdat hij helemaal past bij de trend van nu en juist door zijn donkere kleur waanzinnig opvalt. Combineer met stoelen in blauwtinten voor een verrassend effect. Eetkamerstoel Rob is een perfecte match. En met vazen en kandelaars in dezelfde kleurtinten is ie helemaal een plaatje. Zet hem vervolgens in de spotlight met een bijpassende hanglamp . Het maximaal genieten aan tafel kan beginnen.

Alle ronde eettafels

3. Eettafel Ines: cirkelvormige schittering

Nog een prachtige, ronde variant: eettafel Ines. Een waanzinnig exemplaar gemaakt van een sterke kwaliteit hout met een robuust uiterlijk. Juist door zijn look past er een scala aan eetkamerstoelen bij. Roomwit staat bijvoorbeeld prachtig, maar ook zeeblauw is een waanzinnige match in een licht interieur. Pluspunt: door zijn cirkelvorm neemt hij weinig ruimte in, maar biedt hij wel genoeg plaats voor comfortabele stoelen mét armleuning als jij dat wenst. Bovendien kun je heel makkelijk wat extra stoelen aanschuiven, omdat de poot van de tafel in het midden zit en de tafel geen hoeken heeft. Wil je je eetkamer wat meer aankleden, dan kun je een vloerkleed onder de tafel plaatsen. Staat extra gezellig.

4. Eettafel Vienna: maximaal minimalisme

Een aanwinst in jouw modern interieur: eettafel Vienna. Een minimalistisch design voor een groots resultaat. Door zijn fijne vormgeving, zoals de ranke poten en het dunne tafelblad, neemt de tafel optisch weinig ruimte in. Combineer met comfortabele kuipstoeltjes in aardetinten voor een minimalistisch, maar warm karakter in jouw eetkamer. Finish met wat gouddetails en jouw eetkamer is omgetoverd tot een fijne ambiance om heerlijk te dineren.

Bekijk onze rechthoekige eettafels

Vind 'the one'

Vind je bovenstaande eettafels prachtig, maar zit ‘the one’ er nog niet voor je bij? Ontdek dan de hele collectie tafels en pick your favorite!

Ontdek alle eettafels

Maak je eetkamer compleet

met de mooiste items

Eetkamerstoel Rob

349,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 279,-
-10%

Eetkamerstoel Emma

179,- 161,-
1-5 werkdagen in huis

Eetkamerstoel Manzini

249,-
1-5 werkdagen in huis

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN