• 03-05-2022
  • Tuinmeubels

1. Ronde tuinmeubels on trend

Rond, ronder, rondst. Het kan dit seizoen niet rond genoeg. In onze woon- en eetkamer zijn ronde meubels al niet meer weg te denken. De ronde fauteuil steelt tegenwoordig zelfs in ieder hip interieur de show. Maar ook in de tuin doen deze glooiende eyecatchers het goed. Voor op je wishlist: geronde tuinbankjes en cirkelvormige tuinstoelen. Ideale tuinmeubels voor een fancy zitje op het terras vinden wij.

Bekijk alle tuinbanken

Houd je van wat strakkere designs, maar kun je als trendhopper niet achterblijven? Dan is een lange tuintafel met afgeronde hoeken in combinatie met catchy tuinstoelen met licht gebogen rondingen waanzinnig. Verrijk die laatste met een zitkussen of kussen in de rug voor extra comfort. Zo kun je tot laat relaxed zitten.

Ontdek jouw favoriete tuintafel

2. Aardetinten voor een warme look

Een andere trend die we veel in de tuinen zien deze zomer, zijn tuinmeubels en accessoires in aardetinten. Denk aan verschillende bruin, beige en zandtinten die worden gemixt met het opvallender terracotta en zachte groen. Een warm kleurenpalet dus voor warme zomerdagen: de ideale match voor een nog knusse en ontspannen vibe. Door de waanzinnige kleursensatie een heerlijke hotspot om bij weg te dromen, maar ook een fijne plek voor een gezellige borrel.

Bekijk alle tuinmeubels

3. Hout met gevlochten en geweven details

In the mood for wood: ook natuurlijke elementen als hout spelen een hoofdrol in de tuincollecties van dit moment. En die gaat verder dan de houten tuintafel. Trending picks zijn nu vooral de houten ligbedden voor aan het zwembad en de houten loungestoelen voor onder de overkapping. Veelal verrijkt met sublieme details, zoals gevlochten en geweven werk die perfect staan in jouw boho-tuin. Maar ook rotan eetkamerstoelen zijn nog steeds ware essentials voor jouw ultiem tuingeluk en zorgen voor het vakantiesfeertje.

Ontdek alle ligbedden

Wil jij jouw tuin pimpen?

Shop dan deze essentials

-10%

Chabeli

149,- 134,-
-10%
Exclusief bij Goossens

Tuinbank Nadin

749,- 674,-
1-5 werkdagen in huis
-10%
Exclusief bij Goossens

Tuinstoel Lambton

89,99 80,99
Exclusief bij Goossens

Ligbed Beila

299,-
Exclusief bij Goossens




Ontdek meer blogs

en laat je inspireren