• 02-11-2020
  • Kleurinspiratie

True blue

Een creatief persoon herken je aan de blauwe kleuraccenten in zijn of haar huis. Eetkamerstoelen in deze sprekende tint zijn er eerder regel dan uitzondering. Blauw symboliseert intelligentie, loyaliteit en zelfverzekerdheid. Maar het true blue zegt meer over jouw persoonlijkheid. Als je van blauw houdt, is de kans groot dat je - naast een creatieve geest - een ontspannen mindset hebt en verlangt naar rust op z'n tijd. Een variant op de kleur blauw, namelijk turquoise, wordt vaak gekozen door creatieve en gevoelige mensen die graag wat voor een ander doen. Herkenbaar?

Meer blauwe eetkamerstoelen

Deze blauwtinten laten zich waanzinnig combineren met zwart of wit, wat zorgt voor een fijne balans in huis. Vind je gekleurde eetkamerstoelen iets te opvallend voor jou, maar wens je wel wat meer nuance in jouw interieur? Probeer eens wat kleur toe te voegen door middel van een mooie, aaibare fauteuil. Plaats deze op een prominente plek in je woonkamer en ontdek hoe jouw ruimte ineens een andere sfeer ademt.

Ontdek alle fauteuils

Jouw natuur

Ben je een rustig persoon die zich graag omringt door de natuur? Dan waan je je het liefst in een omgeving van aardetinten met veel planten als krachtig accent. Toon je ware aard met tinten als bruin, beige, grijs, groen: alle kleuren die je ook in het buitenleven opmerkt. Vind je bruin sowieso een fijne kleur in je interieur, dan ben je een mooi mens. De liefde voor de bruine kleurt vertelt namelijk dat je snel tevreden bent met wat je hebt, en bovendien een fijn persoon bent in de omgang. Een warme omgeving voor een warm mens dus. Extra knus in de wintermaanden met een vloerkleed, wat kussens en een plaid.

Alle zitbanken

Wil jij een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt? Plan een gratis interieuradviesgesprek met onze ervaren adviseurs. Online of in de dichtstbijzijnde inspiration store.

Maak een afspraak

Waanzinnige items

voor een persoonlijk interieur

Fauteuil Hipp

329,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren