• 29-06-2020
  • Woonkamer

1. Designbank Key-west

Stijlvol, strak en never out of style: met hoekbank Key-West breng jij een prachtige designbank in je interieur. Door de rechte lijnen en de slanke pootjes oogt ie super modern, waardoor ie fantastisch staat in een interieur waar ‘less is more’ geldt. Met organisch vormgegeven salontafels, een designfauteuil, en vloerkleed met geometrisch patroon en een open kast die je als sidetable achter de bank plaatst, heb jij alles in huis om je modern interieur heerlijk leefbaar te maken. Mag het voor jou wat sierlijker? Door het subtiele design van de Key-West, kan ie ook in een interieur dat wat eleganter oogt geplaatst worden. Style hem vervolgens af met een aantal sierkussens in diverse materialen én een hoogpolig vloerkleed .

Ontdek alle designbanken

2. Stoffen hoekbank Jonas

Jonas heeft zijn tweede plaats voor een groot deel te danken aan zijn looks. Deze hoekbank past dankzij de grijze stof in ieder trendy interieur – van landelijk tot industrieel. En door de zachte stof is hij bovendien ook nog eens heel aaibaar. De Scandinavische vormgeving is helemaal van deze tijd, maar dat wil niet zeggen dat ie alleen tot zijn recht komt in een Scandinavisch interieur. Hij oogt juist heel landelijk in een ruimte die is omgeven met houten accenten en een industrieel karakter krijgt ie in combinatie met zwart metalen toevoegingen, een perfect materiaal voor je salontafel-set. Natuurlijk wil je ook weten of ie lekker comfortabel is. En dat is ie zeker, hij is goud waard. Een perfecte bank voor in jouw woning.

Alle stoffen hoekbanken

3. Landelijke bank Ravenia

All time favorite is de Ravenia-bank. Een tijdloos model dat nooit, maar dan ook echt nóóit, verveelt. Alleen al bij het zien van deze bank, wil je jezelf er het liefst in weg laten zakken. En dat moet je ook vooral doen, want op deze Ravenia-bank is het heerlijk vertoeven. Goede series bingewatchen wordt nu nog comfortabeler! Bovendien is de bank verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ie – als het moet – groot genoeg kan zijn om het hele gezin een plekje te geven. Plaats de bank in een landelijk interieur . Want het fijne materiaal en de subtiele aardetint zijn een perfecte match bij de andere natuurlijke materialen die in een landelijke ruimte te zien zijn. Zoals een eikenhouten tafel of een kast en subtiele rotan accenten. Met hier en daar nog een groene toevoeging – lees: planten! – is jouw woonkamer zo goed als af.

Alle landelijke banken

4. Zitbank Montreal

Modern met een twist is de signature van zitbank Montreal. De opvallende vormgeving en de mix van materialen én kleuren geeft de bank een eigen karakter. Juist in combinatie met het ranke zwart metalen onderstel, is deze zithoek-musthave een eyecatcher in jouw woonkamer. Veel meer attributen heeft de ruimte niet meer nodig. Een fauteuil in dezelfde stijl, een passend vloerkleed , strak vormgegeven salontafeltjes en een open kast met stijlvolle decoratie en je woonkamer is minimalistisch ingericht zonder dat het kaal aanvoelt.

Bekijk onze zitbanken

5. Hoekbank Luxor

De Luxor-bank is – zoals z’n naam al een beetje verklapt – een luxe item voor in je interieur. De bank zweeft als het ware door jouw interieur. Dat komt omdat de pootjes wat hoger zijn dan je gewend bent, en juist daardoor oogt de ruimte optisch ruimer. De strakke lijnen die de bank kent zorgen ervoor dat ie fabulous staat in een modern interieur. Combineer met een strak vormgegeven kast, een designlamp en een stunning print aan de wand voor een optimaal resultaat. Ook kun je hem heel goed plaatsen in een interieur dat de landelijke of industriële stijl uitstraalt. Style je woonkamer dan verder af met een grote fauteuil inclusief voetenbankje en een sfeervol vloerkleed. Door de zachte grijstint is Luxor een blijvertje én matcht ie bovendien bij iedere kleur in huis. Wel zo fijn als je er van houdt te experimenteren met kleur in huis.

Alle hoekbanken

Vind jouw bank

Heb je genoten van dit lijstje, maar die ene bank met de wowfactor nog niet gevonden? Wij hebben een enorm grote collectie banken voor alle interieurstijlen. Van landelijk tot industrieel tot modern tot elegant. Ga op zoek naar jouw favoriet!

Ontdek alle banken

Style jouw favoriete domein

met de mooiste meubels voor jouw woonkamer

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren