• 15-02-2021
  • Slaapkamer
Blog natuurlijk slaapdomein header desktop - 2286

Landelijke charme

Een modern landelijk design en luxe uitstraling komen samen in jouw slaapdomein. Dankzij de heerlijk zachte stoffering, aardse kleuren en een design geïnspireerd door natuurlijke invloeden is een boxspring in landelijke stijl een blikvanger in jouw slaapkamer. De grote stijlvolle hoofdborden, prachtige stiknaden en matchende voetborden zijn een aanvullende verrijking. In combinatie met ongerept hout en aaibare stoffen creëer jij een uitstraling perfect voor een serene slaapkamer.

Ontdek de gehele collectie

Blog natuurlijk slaapdomein bed desktop - 2288

Haal de natuur in huis

Creëer een natuurlijke vibe in jouw slaapkamer met fijn geweven stoffen in diverse sjablonen en structuren. Kies bijvoorbeeld voor een linnen of katoenen dekbedovertrek. Plaats vervolgens een zachte velvet fauteuil in de hoek van de kamer als trendy blikvanger. Combineer de fijne stoffen met houten elementen in de vorm van nachtkastjes, roomdividers of stijlvolle ornamenten. Stijltip: ga voor een speelse twist door een houten bijzettafeltje met een industrieel design te gebruiken als nachtkastje. Mixen van stijlen mag gerust, je creëert hier juist je eigen signature mee.

Alle houten bijzettafeltjes

Blog natuurlijk slaapdomein bed 2 desktop - 2290

Laat jouw slaapdomein stralen

Om sfeer te creëren in de slaapkamer is de juiste verlichting een echte must. Is jouw slaapkamer alleen een plek om heerlijk te ontspannen en te slapen? Dan is de uitstraling van de verlichting belangrijker dan de hoeveelheid licht. Kies in dat geval voor een mooie tafellamp op jouw nachtkastje of hanglampje boven het bed zodat je ’s avonds nog even kunt genieten van een goed boek. Dit soort lampen zijn ook perfect om jouw mooiste accessoires in the spotlight te zetten. Gebruik je jouw slaapkamer ook om te werken of te studeren? Dan is een lamp die veel licht verspreid onmisbaar, denk aan een staande lamp naast je bureau of een tafellamp om jouw werk extra te verlichten. Vind je het licht ’s avonds te fel? Dan zijn dimmers een perfecte manier om jouw slaapdomein sfeervol te verlichten.

Ontdek alle tafellampen

Blog natuurlijk slaapdomein bed 3 desktop - 2292

Ontspannen ambiance

Om een oase van rust te creëren in jouw slaapkamer kun je veel meer doen dan alleen het toevoegen van een prachtig nieuw bed. Denk hierbij aan de kleur op de muren, kozijnen en het materiaal van de gordijnen. Door een harmonieuze basis te verwezenlijken met rustige tonen als beige, taupe en roomwit kan je extra sfeer toevoegen met enkele eyecatchers zoals een schilderij aan de muur of een opvallende poef. Maak het af met aaibare sierkussens op bed en een hoogpolig vloerkleed bij het bed: ideaal voor het behoud van warme voeten na het opstaan. Deze subtiele toevoegingen zorgen ervoor dat je ultieme rust ervaart in jouw slaapkamer.

Bekijk alle hoogpolige vloerkleden

Verrijk jouw slaapdomein

Met deze stijlvolle items

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN