• 08-10-2019
  • Winkels

De vernieuwde Inspiration Store in Nuenen is afgelopen zaterdag 5 oktober feestelijk geopend! Met 14.500 m² woon- en slaapinspiratie, een groot adviescentrum en de laatste technische snufjes en innovaties is alles erop gericht om de zintuigen te prikkelen. Glazen met heerlijke cocktails stonden klaar om uitgedeeld te worden, net als de interieurcheques voor de eerste vijftig gasten. Ruim voor tien uur stond er al een flinke rij mensen te wachten. Wethouder Hetty Tindemans knipte het lint door om het nieuwe storeconcept officieel te openen.


Nieuw assortiment en technische snufjes

Maayke en Bart Goossens vertellen vol trots over de woonwinkel. ‘Goossens wonen en slapen bestaat alweer 65 jaar en we hebben inmiddels 18 winkels door heel Nederland.’ Zij zijn de derde generatie in het familiebedrijf. ‘Dertig jaar geleden begon mijn vader met deze woonwinkel. Nu hebben we een prachtig vernieuwd pand van binnen en buiten, een fantastisch nieuw assortiment en interessante nieuwe snufjes’, aldus Bart Goossens.



Ontdekken, proeven, genieten

De vestiging in Nuenen is een van de eerste Goossens winkels in Nederland. Het pand werd in 1987 geopend en in 1998 fors uitgebreid en vernieuwd. De XL inspiration store in Nuenen is niet alleen de grootste Goossens winkel van Nederland, het is ook de winkel waar Goossens haar nieuwe brasserie La Sedia presenteert.



Bezoekers konden genieten van verrassende hapjes, drankjes en live beats en ook voor kinderen was er van alles te beleven. 



Victor Mids 

Om 13.00 uur liet een volle zaal bezoekers zich betoveren door de ‘neuromagic’ illusionist en kijkcijferkanon Victor Mids, bekend van TV, Mindf*ck en liveshows. Na de show was er een meet & greet met Victor.



Jubileumacties

Met feestelijke jubileumacties en goodiebags viel er genoeg te winnen. Eén van de geluksvogels ontving de interieurcheque van € 2.500,-. Ook het gloednieuwe Goossens Lifestyle Magazine was gratis verkrijgbaar. 



Bezoek de vernieuwde XL inspiration store in Nuenen 

Ben jij ook benieuwd naar ons vernieuwde storeconcept? Bezoek de XL inspiration store in Nuenen met onder andere 14.500 m² woon- en slaapinspiratie, kinderhoek met mini-bioscoop en Brasserie La Sedia. Parkeren is gratis.


Openingstijden en route