• 22-06-2020
  • Eetkamer

Sunshine in de woonkamer

Een relaxmomentje na een lange dag is heerlijk, even onderuitzakken en weer opladen. Voeg wat zomerse vibes toe aan jouw woonkamer met een gele bank of fauteuil. Ga bijvoorbeeld voor okergeel, deze kleur geeft extra energie en sfeer aan jouw woonkamer én de kleur past bij elk seizoen. Of het nu winter of zomer is, okergeel kan altijd. Wil je liever niet zo’n opvallend meubel in jouw woonkamer? Pas geel dan toe in de woonaccessoires . Leg wat mooie gele sierkussens op de bank, een zachte plaid of een vaas op een bijzettafeltje om subtiel de zomer in jouw woonkamer te brengen.

Alle gele banken

Chase the sun in jouw slaapkamer

Dromen over tropische eilanden en parelwitte stranden wordt nog gemakkelijker met fijne summer vibes in jouw slaapkamer. Wil je een echte ey catcher toevoegen? Ga dan voor een gele boxspring of een opvallend gele dekbedovertrek . Voor de subtiele zomersfeer kun je een poef toevoegen of laat de zonnestralen reflecteren door een schitterende spiegel op te hangen. Met gele accenten in jouw slaapkamer sta je elke dag op met nieuwe energie.

Zonnig tafelen

Eetkamerstoelen zijn belangrijke sfeermakers en zijn er in ontzettend veel kleuren en stijlen. Creëer in jouw eethoek een zonnige sfeer met gele eetkamerstoelen. Wil je niet alle stoelen in dezelfde kleur? Mix en match dan of combineer de eetkamerstoelen met een eetkamerbank . Voor nog meer warmte in je eethoek kan je kiezen voor velvet eetkamerstoelen . Deze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zitten ook nog eens heerlijk zacht en comfortabel. Zo krijg jij tijdens het eten de zomer in je bol en wordt natafelen alleen maar gezelliger!

Ontdek alle gele eetkamerstoelen

Zomers terras

Zodra het kan, eten we het liefste buiten. Verleng de zomerse sfeer door gele accenten toe te voegen aan jouw terras of overkapping. bijvoorbeeld wat gele kuipstoelen toe, een paar mooie sierkussens of een plaid als het wat afkoelt. Als de zon is ondergegaan kan je met een lichtsnoer of lampionnen in de tuin tóch de zomerse sfeer behouden.

Zet de bloemetjes binnen

Normaal zetten we de bloemetjes natuurlijk buiten maar binnen kan dat net zo goed! Bloemen en planten zijn namelijk een échte musthave voor een zomerse sfeer in huis. Ze zorgen niet alleen voor meer kleur in jouw interieur, een verse bos bloemen ruikt ook nog eens heel lekker. Ben je meer van de planten? Ook planten brengen meer sfeer in huis en zorgen daarnaast voor extra zuurstof. Ga voor een vaas of pot met een opvallende kleur of natuurlijk materiaal voor een extra zomerse omgeving.

Zonnige musthaves

voor jouw zomerse interieur

4 Zits Suite

1.539,-
Mogelijk vanaf 1.299,-
-30%
Jubileumtopper

Hoeksalon Key West

1.799,- 1.259,-

Fauteuil Hipp

329,-
1-5 werkdagen in huis
OP=OP

Barstoel Manta

199,-
1-5 werkdagen in huis

Eetkamerbank Rob

639,-
Mogelijk vanaf 619,-

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren