• 21-11-2019
  • Kleurinspiratie

Breng verschillende nuances blauw aan voor een speels effect. Kies voor kobalt blauw, aqua of maak een uitstapje naar een zachte grijstint. Vergeet vooral niet de klassieker onder de blauwtinten: indigo. Een intense tint die met haar rijke geschiedenis al goed in de smaak viel bij de vroegere meester-schilders. 

Maak jouw statement interieur helemaal af met een koninklijke twist door te kiezen voor rijke stoffen als zacht velvet en glad satijn. Deze klassieke combinatie maakt je ruimte zowel elegant als geraffineerd. 

Meteen aan de slag met een blauw interieur? Onze 3 blue favorites stellen we hier aan je voor:

1. FAUTEUIL HIPP

De zachte velvet bekleding,  die een hoogwaardig luxafoam-vulling bekleed maakt van fauteuil Hipp niet alleen een lust voor het oog, maar geeft ook deze stoel nog eens een hoog zitcomfort. Het strakke design, de zwarte slanke houten poten en de twee knopen in de rug geven jouw woonkamer allure. Het compacte formaat zorgt ervoor dat deze Hipp(e) stoel ideaal is als bijzetfauteuil. 

2. TAPIJT VADUZ

Met tapijt Vaduz haal je een bijzonder stukje woongenot in huis. Niet alleen maak je je statement interieur helemaal af tot aan de vloer met een blauw tapijt, maar de kleurnuances in dit kleed zorgen ervoor dat alle blauwtinten in je woonkamer samen komen en is daarmee de perfecte finishing touch. Tapijt Vaduz is vervaardigd uit 100% tencel, een ultra zacht en sterk materiaal. Tencel is een zeer duurzaam materiaal wat gemaakt wordt van cellulose uit eucalyptus hout en is volledig biologisch afbreekbaar. Helemaal eco-proof dus!

3. EETKAMERSTOEL CHAPLIN

De leren eetkamerstoel Chaplin staat voor design en bescheidenheid. Vergis je echter niet: het minimalistische design geeft deze stoel een sterk karakter. Het design neemt ons mee terug in de tijd van de oude vertrouwde schoolstoel. De blauwe zitting en het zwarte metalen frame geeft je eetkamer een stijlvolle uitstraling. Een stukje jeugdsentiment in een nieuw jasje dus!

Voor elke woonstijl, zoals industrieellandelijk of modern, is er wel een passende blauwe tint. Gaat een complete blue room je wat te ver? Combineer je favoriete blauwe woonitems dan met metalen kasten en stoelen met metalen onderstellen voor een ruig randje, of kies juist voor mooie bruine (eiken)houten meubelen voor een warm en sfeervol effect. 

SHOP THE LOOK

Fauteuil Hipp

329,-
1-5 werkdagen in huis

3 Zits Suite

1.379,-
Mogelijk vanaf 1.169,-

Eetkamerstoel Rob

349,-
Mogelijk vanaf 279,-

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN