• 25-06-2018
  • Woonkamer

Wil je een nieuwe eettafel kopen, dan maak je al snel kennis met de wondere wereld van ‘ontelbaar veel mogelijkheden’. Vorm, lengte, materiaal, kleur en afwerking zorgen ervoor dat geen enkele tafel hetzelfde is. Superleuk natuurlijk, want zo is de kans klein dat jij aan dezelfde tafel van je eten geniet als de buurvrouw. Maar kan je daardoor wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een smaakvolle tafel? Wij hebben de top 3 eettafels voor jou op een rijtje gezet!

3. Eettafel Clear: het sterkste gezinslid

Deze tafel is een echte rots in de branding. Dankzij de megasterke constructie en het gladde tafelblad kan je altijd rekenen op Clear. Vooral met kinderen in huis een absolute must, aangezien een omgestoten glas of een verfvlek snel gebeurd zijn. Bovendien kan je de eiken kleur makkelijk combineren met elk type eetkamerstoel. Praktisch is hét codewoord voor Clear, en dat zie je ook aan de eenvoudige vormgeving. Is er dan niets speciaals aan het ontwerp? Zeker wel! De prachtige tandverbinding (een originele manier om twee haakse hoeken met elkaar te verbinden) verraadt dat deze tafel puur vakmanschap is.


2. Eettafel Hampton: een stamtafel om van te houden

Zit jij ook altijd aan die gezellige tafel in het plaatselijke (eet)café? Om een boekje te lezen, een kaartspelletje te spelen of om gezellig bij te babbelen met vrienden? Met eettafel Hampton in huis hoef je de deur niet meer uit. Deze tafel is het stralende middelpunt van de kamer. Het gerecycleerde teakhout is sfeervol, waardoor er nog weinig andere middelen nodig zijn om het thuis gezellig te maken. Cheers!


1. Eettafel Blade: persoonlijke perfectie

Heb je het gevoel dat je alle tafels gezien hebt, maar dat geen enkele bij jouw wensen aansluit? Geen zorgen, je bent niet de enige. Gelukkig is daar bij Goossens een oplossing voor. Eettafel Blade kan je namelijk helemaal zelf samenstellen. Het tafelblad, de poten, de maat en de kleur liggen allemaal in jouw handen. Hou je van industrieel? Kies dan voor een kruispoot van roestmetaal. Wil je het wat natuurlijker? Dan ga je waarschijnlijk voor een tafel van onbewerkt eiken met dito U-poot. Voor ieder wat wils dus, en dat maakt Blade buitengewoon populair. 


Wat wil je nog meer?

Na het lezen van deze top 3, is de kans groot dat je de tafel van je dromen hebt gevonden. Super! Zo niet, dan zijn er nog meer mooie tafels in de SALES die absoluut het bekijken waard zijn. Ben je juist helemaal in winkelstemming en wil je je eethoek tot in de puntjes af maken? Voeg dan een leuke lamp, een tapijt of gezellige accessoires toe aan deze ruimte. 


Vloerkleed Tribal

Verkrijgbaar in diverse kleuren

229,-