• 26-06-2019
  • Woonkamer
Kasten - opbergen - Santos boekenkast - bank

Heb jij ook zoveel spullen? En slingeren die ook door het hele huis omdat je er simpelweg geen goede opbergplaats voor hebt? Sleutels en post liggen standaard op de eettafel, de vensterbanken staan vol met fotokadertjes of bloempotten, en je boeken liggen opgestapeld ergens in een hoekje. Herkenbaar! Met een goed opbergmeubel is 1. rommel verleden tijd en 2. heb je een mooie eyecatcher in huis. Wij hebben de drie populairste kasten voor jou op een rijtje gezet!

1. Opbergkast Verona: een sfeermaker met oneindig veel ruimte

Opruimen is niet meer aan de orde met Verona in huis. Deze kast biedt zoveel ruimte, dat je zelfs de onzinnigste prullaria kunt opbergen achter de vier gesloten deuren. Daarnaast staat ie ook nog eens prachtig in de woonkamer. De asymmetrische deuren geven het geheel een speelse look. Bovenop Opbergkast Verona zet je een echte eyecatcher of mooie plant. 

1039 - Blog Top 3 kasten - 1

2. Vitrinekast Glass Wood: een apothekerskast anno nu

Ken je ‘m nog? Die enorme kast bij de apotheek waar miljoenen dingen in lagen opgeborgen? Hij is terug van weggeweest! Weliswaar in een iets moderner jasje, maar van binnen nog net zoveel ruimte. De schappen en lades bieden plek voor pracht en praal. Dat alles wordt uitermate goed beschermd tegen grijpgrage handjes (lees: kinderen) dankzij twee glazen deuren. Ideaal voor je woonkamer, eetkamer, keuken en zelfs in de slaapkamer komt hij perfect tot zijn recht. 

Kasten opbergen - Wandmeubel Vik

3. Wandmeubel Vik: een speelse etalage

Heb je vooral spullen die het verdienen om in de spotlights te staan, dan is Vik your pick! Deze luchtige kast is een aaneenschakeling van schapjes in verschillende hoogtes en kan tegen de muur, achter de zetel of midden in een ruimte geplaatst worden. Omdat het stoere, stalen frame subtiel is vormgegeven leidt het de aandacht niet af van waar het hier echt om draait: jouw persoonlijke schatten.

Wat wil je nog meer?


Ben je op slag verliefd geworden op een van deze opbergers? Bekijk hier de promo items.


Opbergkast Verona

899,-
1-5 werkdagen in huis