• 25-06-2019
Zonnige items 1

Het zonnetje is weer terug van weggeweest, maar jij zit nog met je winterplaid op de bank: tijd voor een opfrisbeurt! Wij verklappen graag onze top 3 favoriete zonnige items om ook bij jou thuis de zomer naar binnen te halen. 

Zonnige items 2

1. RONDE EETTAFEL INES

De lange zomeravonden waar vrienden en familie lekker lang blijven natafelen komen er weer aan. Een ronde eettafel zorgt voor extra sfeer omdat het middelpunt centraal staat en iedereen elkaar kan aankijken. Na het eten tover je een gezelschapsspel op tafel, want daar is een ronde tafel ook enorm geschikt voor omdat iedereen bij het spelbord kan. Wees gewaarschuwd: ronde tafels zijn zó gezellig dat je gasten niet snel meer van tafel willen. Zorg dus voor genoeg hapjes en drankjes om de hele avond te kunnen genieten. Combineer Eettafel Ines met Eetkamerstoel Pearll in een opvallende mint-kleur voor een frisse, zomerse look!

Zonnige items 3

2. OPBERGKAST VERONA

Nu de zomer is begonnen, kunnen de wollen plaids en andere (winterse) accessoires de kast in. Kies daarom voor een ruime kast met gesloten deuren zoals Opbergkast Verona zodat ook de kleine rommeltjes niet meer in het zicht liggen. De strakke lijnen en vooral de lichte kleur van deze kast zorgen voor een extra opgeruimd gevoel. Wil je nog wat sfeer toevoegen? Style je opbergkast dan met een grote, gekleurde vaas en vul hem met een mooi veldboeket het vrolijke ‘bloemetjes en bijtjes’ gevoel!

1461 zonnige items

3. EETKAMERSTOEL ROB

Vergroot je huiskamer door de natuurlijke tinten van buiten naar binnen te halen. Kies voor eetkamerstoel Rob in een zonnig kleurtje zoals okergeel. Match hem met natuurlijke materialen en ga voor een eettafel die is gemaakt van naturel eikenhout: eettafel Stef. Stef is robuust en stoer dankzij het stalen onderstel. De combinatie tussen verschillende kleuren en materialen zorgt voor een speelse look die het mooie weer letterlijk naar binnen haalt!  

Extra tip: stel je woonkamer in de zomer naar buitengericht op, waardoor je vanuit de eettafel heerlijk naar buiten kunt kijken in plaats van naar de haard. Zo pak je in één keer jouw interieur aan en creëer je eenvoudig een compleet nieuwe woonkamer! 

Eetkamerstoel Pearl

369,-
Mogelijk vanaf 269,-

Opbergkast Verona

899,-
1-5 werkdagen in huis