Een creatief interieur met de laatste trends én tijdloze eyecatchers

BINNENKIJKEN BIJ JOAN & GUUS

Vorig jaar oktober was het zo ver, een frisse start voor Joan en Guus in een nieuw appartement. Alle oude meubels werden verkocht, het was tijd voor een nieuwe plek en daar hoorden nieuwe meubels bij. Maanden voordat ze de sleutel in ontvangst konden nemen ging Joan aan de slag met het maken van een moodboard.


“Beige is een kleur die alle
woonstijlen kan raken en waar je alles
mee kunt combineren”

Toen Pien en Jarl hier kwamen wonen, was alles anders. Ze brachten oude meubels mee uit hun appartement en pasten die gaandeweg aan hun veranderende woonvoorkeuren én interieurtrends aan. “Ik hou van woontrends en speel daar graag op in. Daarnaast wilden we de ruimte in huis zo optimaal mogelijk benutten.” Zo is de grote U-bank laatst vervangen door een heerlijke plofbank met de praktische toevoeging van een eye-catching fauteuil. Genoeg ruimte om met z’n 4en van de rust te kunnen genieten, want hond Guus en kat Bob zijn onmisbaar in huis!

Warme en lichte tinten voeren de boventoon in het interieur van Pien en Jarl. Door deze rustige basis is er genoeg speling om vaak te wisselen met accessoires én om extra kleur toe te voegen. Alle ruimte in huis wordt benut door hoge kasten, items aan de wand én spullen die netjes worden opgeborgen achter deuren. “Ons huis moet wel leefbaar zijn. Ik wil lichte materialen, maar die moeten wel onderhoudsvriendelijk zijn.“ Met twee blije viervoeters in huis is er bijvoorbeeld rekening gehouden met de stof van de bank.

Een huis om in thuis te komen

Praktisch en mooi moeten volgens Pien hand in hand gaan. Voor een zo optimaal mogelijke inrichting is ze aan de slag gegaan met een plattegrond en een bijpassend moodboard om alle wensen samen te kunnen brengen. Maar het stopt niet bij nieuwe items, want je écht thuis voelen doe je door meer persoonlijke items toe te voegen. “Wij laten persoonlijkheid terugkomen in huis door bijvoorbeeld een handgeschilderd doek uit Cuba en een kast die mijn vader ooit in een oud klooster kocht.” Pien kiest het liefst voor items die niet te doorsnee zijn.

Wonen in de stijl van Joan & Guus?

Bank Jim

2.099,-
Mogelijk vanaf 1.689,-
-10%

Fauteuil Bonne

799,- 719,-
Mogelijk vanaf 699,-

Hanglamp Devant

349,-
1-5 werkdagen in huis
-30%
Solden special

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina