• 12-03-2018
  • Slaapkamer
Blog voorjaarskleuren slaapkamer - 3

Vrolijk wakker worden willen we allemaal. En dat doe je het best als je ontwaakt in de slaapkamer van je dromen. Een goed bed is het halve werk. Letterlijk. Want zodra je die hebt gevonden, mag je aan de slag met de mooiste woonaccessoires. Denk aan frisse voorjaarskleuren, maar vergeet ook vooral niet het luxe hotelgevoel van rijke stoffen en een glimmertje hier en daar. 

Het begint met een luxe boxspring

Je slaapkamer kan er nog zo mooi uitzien, maar wat eigenlijk écht belangrijk is? Dat is je bed. En als je er eentje vindt die perfect in jouw interieur past, is er helemaal geen reden meer om niet lekker te slapen én elke dag goed te beginnen. Boxspring Caresse 3800 heeft niet alleen een luxe uitstraling en een hemels comfort, maar is ook verkrijgbaar in meerdere breedte- en lengtematen én in ontelbaar veel verschillende kleuren en stoffen. Zo past dit pareltje in elk interieur! Oh, en vergeet jezelf vooral niet te verwennen met heerlijk beddengoed. Het liefst in vrolijke voorjaarskleuren, want daar word je extra vrolijk van.


blog slaapkamer voorjaarskleuren - 1

Een loungehoek in je slaapkamer

Heb je de luxe van een ruime slaapkamer? Richt dan vooral een knus hoekje in. Waar je heerlijk kunt relaxen voor het slapengaan. Kies een fijne fauteuil in vrolijke kleuren als ware eyecatcher, maar wel eentje die lekker zit zodat je nog even lekker kunt lezen. En leef je uit met toffe accessoires die je uitstalt op een mooi dressoir, zoals op deze limited edition. Want zeg nou zelf; opbergruimte hebben we eigenlijk nooit genoeg. Het voorjaar tover je tevoorschijn door te kiezen voor vrolijke kleuren, gewaagde prints en zachte stoffen. En wil je dat extra rijke hotelgevoel ervaren? Voeg dan een beetje goud toe aan je woonaccessoires.


blog voorjaarskleuren slaapkamer - 2

Het gevoel van een inloopkast

We hadden het er net al over: je kunt nooit te veel opbergruimte hebben. En dat geldt al helemaal voor je kledingkast. Lente, zomer, herfst of winter? Kastruimte heb je altijd nodig. Kies je ervoor om zelf een kast samen te stellen. Helemaal voor jou op maat gemaakt. Met je favoriete deuren en de kastaccessoires die jij nodig hebt. Of ga je voor een kant-en-klare kast? Zoals een grote garderobekast met schuifdeuren. Hiermee creëer je zeeën van ruimte. En niet allen in de kast, maar ook erom heen. Omdat de deuren niet openslaan, heb je nog genoeg plek voor een fijne zithoek.  


Haal het voorjaar naar je slaapkamer met deze vrolijke items: