• 24-01-2022
  • Slaapkamer

Vroeg onder de wol

Om ons warm te houden, kropen we vroeger onder de wol. Nu houdt het donzen dekbed ons lekker warm. Het dons isoleert de warmte, maar zorgt ook voor ventilatie en vochtregulatie. Maak je winterbeddengoed compleet met een katoenen dekbedovertrek en een warm plaid. Zo krijg jij het niet meer koud tijdens de winterse nachten!

Donzen dekbed

Eindeloze slaapsessies

In de ochtend verlaat je jouw warme bed liever niet. Je blijft het liefst eindeloos in bed liggen. Maak van je slaapkamer een heerlijk ontspannen vertrek, waardoor het gemakkelijker wordt om uit bed te komen. Met een vloerkleed onder je bed stap je niet direct op de koude vloer. Ook helpt een uitgeslapen gevoel om fris en fruitig uit bed te stappen. Investeer in een goed hoofdkussen en een matras dat past bij jouw slaapwensen. Extra tip van onze slaapexpert: een latex topmatras voelt warm aan en houdt jouw lichaamswarmte goed vast.

Onmisbaar in een slaapkamer zijn de nachtkastjes, zodat je jouw persoonlijke items altijd bij de hand hebt. Voor jouw favoriete boek of een glas water hoef je je bed niet uit. Wil je geen standaard nachtkastje? Een bijzettafel doet ook perfect dienst als nachtkastje.

Een bed om in weg te dromen

Of het buiten vriest dat het kraakt of er een hittegolf is; je wilt een bed om in weg te dromen. Breng jouw slaapwensen in kaart en ga op zoek naar het perfecte bed dat daarbij aansluit. Onze slaapexperts helpen je graag als je vastloopt bij het samenstellen van je boxspring.

Naast slaapcomfort wil het oog natuurlijk wat. Kies een boxspring passend bij jouw woonstijl. Een moderne boxspring met een slank stalen frame, een landelijke boxspring met een gecapitonneerd hoofdbord of een stoer houten bedframe. Met materialen als stof, velours en leer creëer je een warme uitstraling in je slaapkamer.

Boxsprings

Droombedden

voor een warme slaapkamer

Bedframe Capelli

1.679,-
Mogelijk vanaf 1.449,-
-40%
Jubileumtopper

Laat je adviseren

Met deze tips hebben we je op weg geholpen om een warme slaapkamer te creëren, maar onze slaapexperts staan natuurlijk altijd voor je klaar voor een advies op maat.

Meer slaapadvies