• 15-03-2021
  • Slaapkamer
Blog Brave Ground desktop - 2275

Creëer een serene setting

Ultieme rust ervaar je in een slaapdomein waar warmte en aardse kleuren de boventoon voeren. Met de kleur Brave Ground op de muur creëer jij een serene setting in jouw slaapkamer. Vul het aan met houten elementen in de vorm van een houten bed of nachtkastjes van boomstammen om meer natuurlijke invloeden te vervaardigen in jouw interieur. Een rond vloerkleed gemaakt van rotan zorgt voor een extra dimensie. Of kies vaasjes op de vensterbank in verschillende designs gevuld met droogbloemen en groene takken.

Ontdek alle houten bedden

Landelijke charme

Met een licht kleurenpalet waarin Brave Ground de basis is, creëer je een tijdloze basis met een landelijk tintje. Hierdoor beleef je extra lang plezier aan jouw nieuwe slaapkamer look. Om de rustgevende ambiance nog meer tot zijn recht te laten komen voeg je materialen toe die waanzinnig combineren met de kleur van het jaar. Denk hierbij aan frisse dekbedovertrekken of gordijnen gemaakt van linnen en katoen. Voor een warme touch drapeer je een gehaakte plaid over het eind van je bed.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Elegante eyecatchers

Nu jouw oase van rust is gerealiseerd is het tijd om een aantal blikvangers toe te voegen zodat er een stijlvol geheel ontstaat. De onbewogen sfeer die is ontstaan is prachtig te combineren met accessoires voorzien van luxe afwerkingen. Decoreer jouw bed bijvoorbeeld met sierkussens voorzien van aaibare stoffen zoals velvet. Of plaats gouden fotolijstjes of een spiegeltje op jouw nachtkastje. Een sidetable is ook een welkome toevoeging voor het uitstallen van waardige accessoires.

Alle nachtkastjes

Goossens stijltip

Heb je nog verf over in de Brave Ground kleur? Gebruik de overige verf voor een muurtje in de woonkamer. Hierdoor verwezenlijk je wederom een neutrale basis in je interieur dat nooit gaat vervelen. En bovendien wordt je complete interieur, slaap- en woonkamer dus, meer een geheel.

Meer Brave Ground inspiratie

Een natuurlijke slaapkamer

Vol met rustgevend gekleurde items

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN