goossens-family
goossens-vakmanschap

Goossens wonen en slapen loopt voorop in meubelland en dat is niet voor niets. Als familiebedrijf ontwerpen en produceren we al sinds 1954 meubels. Dat doen we met een scherp oog voor wat onze klanten willen, met veel gevoel voor stijl en vooral… met passie voor het meubelvak. Die passie heeft de familie Goossens van generatie op generatie overgedragen.

Drie generaties meubelmakers

Tot op de dag van vandaag verwerken we onze rijke kennis en ervaring in elk nieuw ontwerp en elke nieuwe collectie. Daarbij kiezen we altijd voor de allerbeste materialen, een degelijke constructie en de modernste productieprocessen. Bovendien werken we met veel respect voor mens en milieu, in onze werkplaats en daarbuiten. Kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook vanzelfsprekend bij Goossens.

Van idee tot meubel

Om tot een fraai meubel te komen, gaan we niet over één nacht ijs. Het is een proces van vele stappen, dat begint bij trendwatchen en eindigt bij jou thuis. Zodra we iets bijzonders in ons hoofd hebben, maken we (na het eerste ruwe ontwerp) een professionele digitale CAD-tekening. Dan kijken we zorgvuldig hoe het meubel past binnen de collectie, aan welke eisen het moet voldoen en welke materialen we gaan toepassen. Vervolgens maken we eerst een proefmeubel, dat we met ons héle team grondig keuren op bijna 100 punten – waaronder kwaliteit, uitstraling en afwerkingsniveau. En als het moet, blijven we net zolang ‘schaven’ totdat het meubel helemaal naar wens is. Iets wat alle meubelmakers in onze ogen zouden moeten doen. Want we willen er zeker van zijn dat elk product voldoet aan jouw én onze eisen.

Goossens houdt van hout

De geur, de kleur en de eindeloze toepasbaarheid: hout is een wonder om mee te werken. Onze enorme werkplaats bárst dan ook van de houtsoorten, klaar om verwerkt te worden in de mooiste meubels. Ons hout komt vanuit de hele wereld, maar heeft één ding gemeen: het is vooraf streng gecontroleerd op kwaliteit en herkomst. Zo mag alleen het allerbeste hout zich uiteindelijk een Goossens tafel of kast noemen.

vakmanschap_3