Gratis persoonlijk interieuradvies


Graag helpen wij u bij het inrichten van uw woning, van woonkamer tot slaapkamer! Wij weten hoe spannend en uitdagend het kan zijn om uw woning te verbouwen en uw huiskamer in te richten. Van kleurencombinaties tot het uitzoeken van de perfecte meubels voor uw woonkamer of slaapkamer, wij kunnen u uitgebreid adviseren.

Advies op maat
Tijdens het interieur advies gesprek zal onze inrichting specialist samen met u uw ideale inrichting ontwerpen voor uw woonkamer of slaapkamer. Het helpt ons als u voor dit gesprek foto’s van uw huidige interieur meeneemt. Als u een plattegrond van uw huis heeft kunnen wij u nog beter helpen met inrichten. Het gesprek is geheel vrijblijvend maar als u besluit om een aankoop te doen bij ons krijgt u nu tijdelijk ook nog eens 50 euro korting in de winkel!

Ontdek de stijl die bij u past
Wij helpen u graag om uw eigen woonstijl te ontdekken. Onze interieur adviseurs ontwerpen in de stijl die bij u past, van modern tot trendy, van landelijk tot strak. De ontwerpen met woonideeën die wij voor u maken mag u natuurlijk mee naar huis nemen.

Maak nu een afspraak
Deze service is helemaal gratis en wordt aangeboden in al onze woonwinkels. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het invullen van het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. U wordt door ons teruggebeld voor een telefonische bevestiging van de afspraak. Het interieur advies wordt gegeven tijdens de openingstijden van onze winkels. Dit betekent dat bij winkels die in de avond geopend zijn u hier ook 's avonds voor een gesprek terecht kunt. Bij de telefonische bevestiging van de afspraak kunt u dit kenbaar maken.​

Vul uw gegevens in en selecteer een datum voor uw gratis interieuradvies.

"Ontzettend fijn geholpen door een interieur adviseur in Rotterdam, ik heb precies gevonden wat ik zocht."
M. de Vries uit Rotterdam

"Dankzij Britt hebben we eindelijk een keuze in de kleuren van de bank kunnen maken? Ze heeft ons heel goed geholpen in de woonwinkel Nuenen."
Mevrouw Verbeek uit St. Oedenrode

Vul uw gegevens in


Kies een datum *


Ochtend Middag Geen voorkeur