Wij weten hoe spannend en uitdagend het kan zijn om uw woning te verbouwen en uw huiskamer in te richten. Van kleurencombinaties tot het uitzoeken van de perfecte meubels voor uw woonkamer of slaapkamer, wij kunnen u uitgebreid adviseren.

Advies op maat
In een vrijblijvend adviesgesprek helpt onze woonspecialist u de juiste keuzes te maken om uw ideaalplaatje te realiseren. Heeft u foto’s van de huidige situatie en een plattegrond van de betreffende ruimte? Deze dragen bij aan een nog specifieker advies.

Besluit u na dit gesprek bij ons een aankoop te doen, dan krijgt u nu tijdelijk € 50,- korting.

Ontdek uw stijl
Onze interieur adviseurs helpen u bij het ontdekken of visueel maken van uw woonstijl. Van modern tot trendy, van landelijk tot strak, alles kan. De ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden opgetekend zijn van u en mag u mee naar huis nemen.

Afspraak maken
Om een adviesgesprek aan te vragen vult u het formulier in aan de rechterzijde van deze webpagina en geeft u het daarvoor gewenste moment op. Afspraken vinden plaats tijdens openingstijden van onze winkels (in sommige filialen ook ’s avonds). Na verzending wordt u door ons teruggebeld voor een bevestiging van de afspraak.

"Ontzettend fijn geholpen door een interieur adviseur in Rotterdam, ik heb precies gevonden wat ik zocht."
M. de Vries uit Rotterdam

"Dankzij Britt hebben we eindelijk een keuze in de kleuren van de bank kunnen maken? Ze heeft ons heel goed geholpen in de woonwinkel Nuenen."
Mevrouw Verbeek uit St. Oedenrode

Vul uw gegevens inKies een datum *


Ochtend Middag Geen voorkeur