Leveren

We snappen dat je ook na je aankoop de beste service wilt. Dat mag je van ons verwachten.

We brengen jouw meubel(s) kosteloos en met zorg op het juiste adres. En als je nog meer gemak wenst, kunnen onze professionele bezorgers de meubels ook voor je plaatsen, monteren en afstellen. Een gratis onderhoudsadvies krijg je er vanzelfsprekend bij.

MEER GEMAK?

Ontdek onze aanvullende services.


Montageservice
De Goossens bezorgservice maakt het al zo aangenaam mogelijk voor je. Maar soms vraagt de montage van een meubel meer tijd of specialisme, waardoor we een kleine meerprijs vragen voor het monteren hiervan. Met deze extra montageservice worden je meubels compleet gebruiksklaar gemaakt.

meer over montageservice

Uitzonderingen

• Muurmontage
Hoewel de Goossens bezorgservice al heel uitgebreid is, vragen wij voor muurmontage en de montage van slaapkamerkasten uit de Goossens Basic collectie een kleine meerprijs. De kosten hiervan per productgroep vind je terug op de montageservice pagina. Deze montageservice is een uitbreiding op de Goossens bezorgservice en is dus niet van toepassing als je kiest voor gratis verzending. Goed om te weten: wij hangen geen lampen op en sluiten deze dus ook niet aan op het elektrische net.

• Buitenlandse leveringen
Woon je in België of Duitsland, dan gelden er aangepaste bezorgtarieven. Meer informatie hierover vind je op de pagina Bezorgkosten buitenland.

• Waddeneilanden
Als je op een van de Waddeneilanden woont, kun je alleen gebruik maken van gratis verzending. Dus niet van onze Goossens bezorgservice.


Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.