Levertijd

Misschien zijn jouw nieuwe items langer onderweg. Als je hebt gekozen voor gratis levering, kan het zijn dat je pakket wordt bezorgd door onze externe partner PostNL. Helaas hebben zij momenteel te maken met een enorme hoeveelheid aan te bezorgen pakketten. Ondanks het vergroten van hun capaciteit, slagen zij er niet altijd in om de pakketten op de afgesproken tijd te leveren. Het kan daarom zijn dat jouw nieuwe interieuritems langer onderweg zijn. Dit vinden wij net zo vervelend als jij, maar helaas zijn er op dit moment geen andere oplossingen. Wij vragen om wat extra geduld.

Wil je weten wanneer jouw meubels bezorgd worden? Uiterlijk op de dag van levering ontvang je een tijdsindicatie van de exacte bezorging.

Klantendienst


Levertijd

Wij hebben een grote voorraad van de mooiste meubelen en andere producten opgeslagen in ons distributiecentrum in Veghel. Heb je een product besteld dat op maat gemaakt moet worden? Dat vraagt iets meer geduld. Onze vakmannen hebben even de tijd nodig om alles perfect naar jouw wensen te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw op maat gemaakte meubel doorgaans binnen vier tot twaalf weken geleverd wordt. Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.