Levertermijn en opslag

Levertermijn aanpassen
Oeps! Heb je een datum opgegeven voor de levering, maar komt dit om welke reden dan ook eigenlijk niet zo goed uit? Verleng de levertermijn dan via jouw Mijn Goossens-account (in een paar simpele stappen kan je jezelf registeren). Als je dit vijf werkdagen voor levering doet, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Indien je pas later de wijziging doorgeeft, of dit vaker gebeurt, dan brengen wij 99 euro in rekening.  

Opslagbeleid
Duurt de verbouwing langer dan gepland en kunnen de meubelen nog niet geleverd worden? Of is er een andere reden waarom je meubelen van Goossens nog niet geleverd kunnen worden? Geen probleem! Goossens heeft een ruime opslag waar jouw aankopen netjes geplaatst worden tot het moment van levering. 

-     Tot vier weken je meubelen opslaan is gratis. 
-     Wil je je meubelen vier weken tot drie maanden langer opslaan? Dan dien je 50 procent van het aankoopbedrag vooraf te betalen.
-     Wil je je aankopen langer dan drie maanden opslaan, dan moet het hele bedrag vooraf worden betaald en worden er ook opslagkosten in rekening gebracht. Die opslagkosten bedragen per maand 5 procent van het aankoopbedrag, met een minimum van 25 euro. 


Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.