Klantendienst


Retourneren van online aankopen

Als je iets besteld hebt via onze webshop, dan is het mogelijk om tot veertien dagen na levering van je items een wijziging in de bestelling te doen of gebruik te maken van het herroepingsrecht. Voldoet het product toch niet aan je wensen, dan kan je contact opnemen met onze verkoop door te bellen naar +32 (0)11 494 236. Zij helpen je graag verder.

Wil je het artikel terugsturen? Dan zijn daar de volgende regels aan verbonden:

  • Het retourmeubel is niet gebruikt, is onbeschadigd en zit in de originele verpakking. Bij schade of vervuiling neemt Goossens het meubel niet terug. De bezorgers van Goossens beoordelen dit.
  • We kunnen de meubelen alleen na 11.00 uur ’s morgens ophalen.
  • Meld het terug te sturen artikel aan via Mijn Goossens. Onze verkoop binnendienst neemt dan contact met je op om de wijze van retourzending te bespreken. Kleinere pakketten kan je rechtstreeks naar ons terugsturen. Grotere pakketten kunnen door onze koerier worden opgehaald, de kosten hiervan bedragen 75 euro. Ook kan je je aankoop, onbeschadigd en in de originele verpakking, zelf terugbrengen naar het distributiecentrum in Veghel.
  • Ook kun je gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Nadat je deze hebt gedownload en ingevuld hebt, kun je deze binnen de termijn van 14 dagen aan ons toesturen, bijvoorbeeld per post:

Goossens wonen & slapen, t.a.v. Verkoop binnendienst 
Doornhoek 3865
5465 TB Veghel
Nederland

Of digitaal per mail aan verkoop@goossenswonen.be

Download hier het retourformulier

Als je gebruikmaakt van het herroepingsrecht wordt het betaalde bedrag van de items zo snel mogelijk, in uiterlijk dertig dagen, op je rekening teruggestort. De kosten van het retourneren – 75 euro als deze is opgehaald door onze bezorgservice – worden wel in rekening gebracht.