KORTING TOT 80%mega magazijn outlet Veghel

26 februari t/m 7 maart (zondags gesloten)

Vanaf woensdag 26 februari openen we tijdelijk onze outlet in Veghel. Deze staat helemaal vol tafels, stoelen, banken, kasten, bedden én matrassen. Stuk voor stuk design meubels met de kwaliteit die je van ons gewend bent, alleen nu met kortingen tot 80%. Wees er snel bij!

Outlet Veghel

Doornhoek 3865
5465 TB Veghel
Openingstijden: 09:00 - 16:00

route bekijken

OUTLET STORES

Profiteer het hele jaar door

Wil je voor een sterk gereduceerde prijs een mooi design meubel van Goossens scoren? Kom dan eens een kijkje nemen in onze Outlet Rotterdam . Je vindt er een grote hoeveelheid aan outlet banken in alle stijlen, outlet fauteuils, outlet stoelen en een boxspring outlet. Maar ook tafels, kasten, bedden en matrassen worden er verkocht tegen goedkopere prijzen.

Zo kan je voor een leuk prijsje een fantastische upgrade geven aan je woonkamer, eetkamer en slaapkamer. En dan hebben we het nog niet gehad over het grote aantal accessoires. Of je nu met een kleine aanpassing je interieur wilt upgraden of meteen een nieuwe zithoek wilt aanschaffen. Met deze outlet prijzen hoef je niks te laten. Woon je niet bepaald in de buurt van Rotterdam? Ook in woonwinkel Peer kun je terecht in onze meubel-outlet . Sla dus snel je slag en geniet direct van een nieuw stukje woongenot.

Peer

Baan naar Bree 127
3990 Peer

openingstijden bekijken


Garantie
Meubels en accessoires uit onze meubel outlet keren niet meer terug in de collectie, zijn meubels van een geannuleerde bestelling of meubels met een hele lichte beschadiging. Op de meubels uit onze outlet is niet altijd de gebruikelijke garantie van toepassing. Vraag onze woonexperts naar de aangepaste garantievoorwaarden. Outlet meubels kun je direct meenemen of op afspraak laten thuisbezorgen.