Dutchbone

Wandmeubel Class

Wandmeubel Class

Kleur

Acacia gefineerd

Levertijd

5 weken

Wandmeubel Class   699,-
  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktijd
  • Beste prijs-service garantie
Productomschrijving
Het beroemde visgraatpatroon is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Het patroon geeft een stijlvol gevoel en laat zien dat er écht tijd is besteed aan het meubel. Dressoir Class heeft het privilege dat het is voorzien van zo’n prachtig patroon en de afwerking van de poten zorgt net even voor die extra luxe touch. Richt wandmeubel Class in met je mooiste accessoires, planten en kostbare foto’s.

Specificaties
Art. nr.: 300417003
Merk Dutchbone
EAN 8718548036703
Poten Antique brass
Kleur Acacia gefineerd
Garantie 2 jaar CBW garantie
Deuren zonder deur
Laden zonder lade
Kleppen zonder kleppen
Type poot vierkante poot
Verlichting zonder verlichting
Materiaal mdf
Afwerking zijdeglans
Afmeting b x h x d 140 x 146 x 40 cm

Bezorgen

Koop je bij Goossens, dan maak je kennis met onze zeer uitgebreide bezorgmogelijkheden. Gratis bezorging Jouw meubel wordt gratis en voor niets tot over de drempel bezorgd! Heb je een bestelling die binnen de pakketdienst van de post valt, dan komt je pakket gewoon met de post.

Pakketdienst Kleine pakketten die binnen de pakketdienst vallen, worden gratis bezorgd met de post.

Goossens Bezorgservice De Goossens Bezorgservice is een zeer uitgebreide service waarbij onze specialisten veel werk uit handen nemen. Onze vakmensen leveren de gloednieuwe meubels bij je af, plaatsen deze waar jij het wilt en stellen deze indien nodig af. Ook geven zij je gratis onderhoudsadvies en nemen alle verpakkingsmaterialen mee terug. En dit is nog maar een greep uit de vele servicediensten die inbegrepen zijn in de Goossens Bezorgservice. Goossens neemt al je zorgen weg! Voor een bedrag van 79 euro geniet je van deze uitvoerige service. Wie wil dat nu niet?

Wil je weten welke bezorgmogelijkheden er voor jouw bestelling mogelijk zijn? Voeg je product(en) toe aan je winkelmandje en ontdek de opties.

Bezorgadres

We bezorgen je meubels thuis. Wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres wijzigen via jouw Mijn Goossens-account.

Bezorgdatum en tijdstip

Nadat jij een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons op een later tijdstip een e-mail met daarin een link naar een aantal mogelijke bezorgmomenten. Je kunt vervolgens de dag kiezen die jou het beste uitkomt. Nu is meteen de exacte levertijd van je bestelling bekend. Twee dagen voor de levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdsblok vermeld wanneer je ons kunt verwachten. Het is overigens ook mogelijk om via Mijn Goossens je keuze voor de voorgestelde bezorgmomenten door te geven.

Garantie

Koop je een Goossens-meubel, dan koop je kwaliteit! Vertoont je product toch onverwachts een gebrek, dan kun je gebruik maken van onze garantie. Wij bieden 2 jaar CBW-garantie en 10 jaar constructiegarantie, deze extra garantie krijg je alleen bij Goossens! Een klacht of een gebrek kun je aan ons melden via jouw Mijn Goossens-account.