Nu Koppelverkoop bij Goossens. Ontdek snel

Bed Puur

Uitvoering

Materiaal

Kleur omschrijving

eiken soft touch lak leemkleur

Levertijd:

10-12 weken

Ledikant Puur
1.319,-
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour
  • 2 jaar Goossens garantie

BEKIJK IN HET ÉCHT

Dit product is te bekijken in de volgende winkels

Heerlen

Bekijk hier de route & openingstijden

Heerlen
Plus- en minpunten
Het massieve eikenhout zorgt voor een lange levensduur en natuurlijke uitstraling.
De poten zijn niet op de hoeken geplaatst waardoor het bed een zwevend karakter krijgt.
In het bed passen alle Goossens bodemsystemen.
Het bed is exclusief dwarsbalk of hoge onderzetpoten waarop de lattenbodem kan rusten, maar deze kun je gemakkelijk bijbestellen.
Productomschrijving
Geef een natuurlijke twist aan jouw slaapkamer met bed Puur. Het bed beschikt over een fraaie combinatie van een unieke vormgeving en robuust, massief eikenhout. Omdat de poten niet op de hoeken zijn geplaatst, krijgt het bed een zwevend karakter wat hem laat stralen in vrijwel ieder interieur. Daarnaast zorgt het onbewerkte eikenhout voor een stoere, maar natuurlijke uitstraling. Omdat het eikenhout erg sterk is, gaat het bed gegarandeerd jarenlang mee. Richt jouw slaapkamer in met andere meubels uit de collectie Puur voor een prachtig totaal plaatje.

Maak het bed compleet door een matras en lattenbodem aan te schaffen die bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren passen. Het is mogelijk om elk type lattenbodem en matras van Goossens in het bed te plaatsen. Kies bij deze uitvoering voor twee lattenbodems van 80 cm breed. De keuze voor het juiste formaat matras hangt af van het formaat bed en jouw lengte. Matraslengte van 200 cm: standaardafmeting, neemt iets minder plek in beslag in de slaapkamer, geschikt voor mensen kleiner dan 185 cm. Matraslengte 210 cm: te adviseren voor mensen die langer zijn dan 185 cm.

Het bed is exclusief binnenwerk om de bodems op te leggen. Het aanschaffen van een dwarsbalk of hoge onderzetpoten is daarom van essentieel belang om de lattenbodems in het bed te kunnen plaatsen. Het voordeel van onderzetpoten is dat deze niet aan het bed worden bevestigd maar aan de lattenbodem. Aangezien de lattenbodem dan vrij binnen het bed staat, zal het frame niet belast worden en ook bijna niet kraken. Ook voor een elektrische bodem zijn onderzetpoten zeer geschikt. De dwarsbalk wordt daarentegen wel aan het frame bevestigd.

Hoogte van vloer tot bovenzijde hoofdbord: 100 cm
Breedte hoofdbord: 153 cm (matrasbreedte 140cm) - 173 cm (matrasbreedte 160cm) – 193 cm ( matrasbreedte 180 cm)
Totale bed lengte: 213 cm (matras lengte 200 cm) - 223 cm (matras lengte 210 cm) - 233 cm (matras lengte 220 cm)
Totale bed breedte: 153 cm (matrasbreedte 140cm) - 173 cm (matrasbreedte 160cm) – 193 cm ( matrasbreedte 180 cm)
Hoogte tussen de vloer en de onderkant van het bed: 22
Hoogte vloer tot bovenzijde bedrand: 46 cm
Hoogte bedzijde (de bedplank zelf): 24 cm

Specificaties
Art. nr.: 300325283
Merk Goossens Excellent
EAN 8718823098273
Kleur Eiken soft touch lak leemkleur
Garantie 2 jaar cbw+10 jaar constructie
Kleur Eiken soft touch lak leemkleur
Stijl Stijlvol Landelijk
Materiaal Eiken
Kleur omschrijving eiken soft touch lak leemkleur
Afwerking soft touch lak
Afmeting B x H x D 173 x 100 x 213 cm

Bezorgen

Koop je bij Goossens, dan maak je kennis met onze zeer uitgebreide bezorgmogelijkheden. Gratis verzending Jouw meubel wordt gratis en voor niets tot over de drempel bezorgd! Heb je een bestelling die binnen de pakketdienst van de post valt, dan komt je pakket gewoon met de post.

Pakketdienst Kleine pakketten die binnen de pakketdienst vallen, worden gratis bezorgd met de post.

Goossens Bezorgservice De Goossens Bezorgservice is een zeer uitgebreide service waarbij onze specialisten veel werk uit handen nemen. Onze vakmensen leveren de gloednieuwe meubels bij je af, plaatsen deze waar jij het wilt en stellen deze indien nodig af. Ook geven zij je gratis onderhoudsadvies en nemen alle verpakkingsmaterialen mee terug. En dit is nog maar een greep uit de vele servicediensten die inbegrepen zijn in de Goossens Bezorgservice. Goossens neemt al je zorgen weg! Voor een bedrag van 89 euro geniet je van deze uitvoerige service. Wie wil dat nu niet?

Wil je weten welke bezorgmogelijkheden er voor jouw bestelling mogelijk zijn? Voeg je product(en) toe aan je winkelmandje en ontdek de opties.

Bezorgadres

We bezorgen je meubels thuis. Wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres wijzigen via jouw Mijn Goossens-account.

Bezorgdatum en tijdstip

Nadat jij een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons op een later tijdstip een e-mail met daarin een link naar een aantal mogelijke bezorgmomenten. Je kunt vervolgens de dag kiezen die jou het beste uitkomt. Nu is meteen de exacte levertijd van je bestelling bekend. Twee dagen voor de levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdsblok vermeld wanneer je ons kunt verwachten. Het is overigens ook mogelijk om via Mijn Goossens je keuze voor de voorgestelde bezorgmomenten door te geven.

Garantie

Koop je een Goossens-meubel, dan koop je kwaliteit! Vertoont je product toch onverwachts een gebrek, dan kun je gebruik maken van onze garantie. Wij bieden 2 jaar CBW-garantie en 10 jaar constructiegarantie, deze extra garantie krijg je alleen bij Goossens! Een klacht of een gebrek kun je aan ons melden via jouw Mijn Goossens-account.

Advies of hulp nodig?

Elke dag bereikbaar tussen 8.30 - 23.00 uur

Reviews

Jouw ervaring met Ledikant Puur delen?

Schrijf een review