NIEUWE COLLECTIE

TOT 20% KORTING OP KASTEN

Goossens

Roomdivider Plenty

Roomdivider Plenty

Uitvoering

Materiaal

Kleur

Mat wit ral 9016

Levertijd:

14-16 weken

Roomdivider Plenty   699,-
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • Beste prijs-service garantie

BEKIJK IN HET ÉCHT

Dit product is te bekijken in de volgende winkels

Baarle-Nassau

Bekijk hier de route & openingstijden

Baarle-Nassau
Productomschrijving
De naam Plenty is deze kamerhoge roomdivider op het lijf geschreven; met 5 open vakken voor boeken, fotolijstjes of een kaarsje én 2 lades voor de losse rommeltjes. Plenty kan met velen naast elkaar geplaatst worden om een wand te creëren, maar ook individueel is Plenty een leuk meubel. Het zijdeglans wit laat zich makkelijk combineren en maakt deze roomdivider heerlijk eigentijds. Plenty is natuurlijk ook geschikt als wandmeubel.

Bekijk deze veelzijdige roomdivider in één van onze winkels!
Specificaties
Art. nr.: 300265766
Merk Goossens
Handgreep Zonder handgreep
Kleur Mat wit ral 9016
Garantie 2 jaar cbw+10 jaar constructie
Stijl Modern design
Deuren zonder deur
Laden zonder lade
Open vakken 5 open vakken
Handgreep zonder handgreep
Sluitmechanisme standaard sluitmechanisme
Materiaal mdf
Kleur omschrijving mat wit ral 9016
Afwerking zijdeglans
Kleur Mat wit ral 9016
Afmeting B x H x D 48 x 230 x 38 cm

Bezorgen

Koop je bij Goossens, dan maak je kennis met onze zeer uitgebreide bezorgmogelijkheden. Gratis verzending Jouw meubel wordt gratis en voor niets tot over de drempel bezorgd! Heb je een bestelling die binnen de pakketdienst van de post valt, dan komt je pakket gewoon met de post.

Pakketdienst Kleine pakketten die binnen de pakketdienst vallen, worden gratis bezorgd met de post.

Goossens Bezorgservice De Goossens Bezorgservice is een zeer uitgebreide service waarbij onze specialisten veel werk uit handen nemen. Onze vakmensen leveren de gloednieuwe meubels bij je af, plaatsen deze waar jij het wilt en stellen deze indien nodig af. Ook geven zij je gratis onderhoudsadvies en nemen alle verpakkingsmaterialen mee terug. En dit is nog maar een greep uit de vele servicediensten die inbegrepen zijn in de Goossens Bezorgservice. Goossens neemt al je zorgen weg! Voor een bedrag van 79 euro geniet je van deze uitvoerige service. Wie wil dat nu niet?

Wil je weten welke bezorgmogelijkheden er voor jouw bestelling mogelijk zijn? Voeg je product(en) toe aan je winkelmandje en ontdek de opties.

Bezorgadres

We bezorgen je meubels thuis. Wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres wijzigen via jouw Mijn Goossens-account.

Bezorgdatum en tijdstip

Nadat jij een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons op een later tijdstip een e-mail met daarin een link naar een aantal mogelijke bezorgmomenten. Je kunt vervolgens de dag kiezen die jou het beste uitkomt. Nu is meteen de exacte levertijd van je bestelling bekend. Twee dagen voor de levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdsblok vermeld wanneer je ons kunt verwachten. Het is overigens ook mogelijk om via Mijn Goossens je keuze voor de voorgestelde bezorgmomenten door te geven.

Garantie

Koop je een Goossens-meubel, dan koop je kwaliteit! Vertoont je product toch onverwachts een gebrek, dan kun je gebruik maken van onze garantie. Wij bieden 2 jaar CBW-garantie en 10 jaar constructiegarantie, deze extra garantie krijg je alleen bij Goossens! Een klacht of een gebrek kun je aan ons melden via jouw Mijn Goossens-account.

Advies of hulp nodig?

Elke dag bereikbaar tussen 8.30 - 22.00 uur

Reviews

Jouw ervaring met Roomdivider Plenty delen?

Schrijf een review