Lattenbodem 120x200

9 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens Basic

Lattenbodem Base

169,-
Goossens Basic

Lattenbodem Base

219,-
Goossens

Lattenbodem Premium

329,-
Goossens Basic

Lattenbodem Base

579,-
Goossens

Lattenbodem Premium

289,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

359,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

359,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

679,-
Goossens

Lattenbodem Premium

599,-

Lattenbodem 120x200: geschikt voor twijfelaars

Een goede lattenbodem bepaalt voor een groot gedeelte jouw nachtrust. Daarnaast verlengt het de levensduur en comfort van je matras door het gewicht gelijkmatig te verdelen. Met deze lattenbodem ben je helemaal klaar om naar bed te gaan! De maat 120x200 en 140x200cm zijn maten voor een twijfelaar bed. Deze maat zit tussen een eenpersoons en tweepersoons bed in. Is jouw twijfelaar toe aan een nieuwe lattenbodem? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment aan bedbodems.

Kies jij voor een vlakke of verstelbare lattenbodem?

Bij Goossens hebben wij vlakke lattenbodem en verstelbare lattenbodems in ons assortiment. Met onze verstelbare lattenbodems kan je helemaal zelf bepalen in welke houding jij tv kijkt of een boekje leest. Met een handverstelbare lattenbodem kan je dit zelf regelen, voor de echte comfort zoekers onder ons hoef je bij de elektrische lattenbodems maar op een knop te drukken.

Een lattenbodem 120x200 nodig?

Ben je op zoek naar een lattenbodem voor een twijfelaar van 120 x 200 cm? Dan kun je er hier één van aanschaffen. Bovendien zijn deze lattenbodems licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen, wat ze populair maakt bij mensen die regelmatig verhuizen of een kleine slaapkamer hebben.

Advies nodig?

Heb jij meer informatie nodig over onze lattenbodems of weet je niet goed of je voor een twijfelaar wil gaan of juist een maatje groter? Geen probleem! Kom even langs in één van onze 22 winkels, en laat je helpen door een van onze slaapexperts. Zij staan je graag persoonlijk te woord om antwoord te geven op al jouw vragen en jou te voorzien van passend advies.