Je kunt gewoon bestellingen plaatsen.
Levering kan iets langer duren dan normaal. Lees meer

Zoeken

We hebben geen resultaten gevonden op "None".

Verfijn je zoekopdracht door:

  • De zoekterm aan te passen
  • Te zoeken op merk
  • Te zoeken op productnummer


Gelschuim toppers: heerlijk koel slapen

Een gelschuim topper is bij uitstek geschikt voor mensen die het snel warm hebben in bed. Het gelfoam werkt verkoelend en ventilerend, zo word je nooit meer bezweet wakker. Daarnaast wordt het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld, hierdoor werkt een gelschuim topper drukverlagend. Ideaal voor een perfecte nachtrust. 

Wij bieden verschillende topmatrassen met ieder een andere binnenkern, zodat het topmatras precies aan jouw slaapwensen voldoet en het slaapcomfort van je gewone matras naar een hoger niveau brengt.

Alle voordelen van een matrastopper van gelschuim op een rij:

Een optimale nachtrust wordt bepaald door een goede ondersteuning, ventilatie en drukverdeling. (Top)matrassen met een binnenkern van gelfoam scoren op alle drie de vlakken zeer goed. Hierdoor ben je verzekerd dat een topmatras van gelfoam zorgt voor een ideale en comfortabele nachtrust.

- Verkoelend en ventileren
Het gelschuim heeft een verkoelende werking en neemt jouw lichaamswarmte niet over. Dit in combinatie met een goede ventilatie zorgt ervoor dat je heerlijk kan slapen in een gezond, verkoelend slaapklimaat.  
- Actieve ondersteuning
Een matrastopper van gelschuim voelt zacht aan maar biedt stevige ondersteuning. Dankzij de goede drukverdeling ben je verzekerd van optimaal slaapcomfort. 
- Verleng de levensduur van je matras
Met het toevoegen van een topmatras verleng je de levensduur van je matras: het matras blijft namelijk hygiënisch en schoon en zorgt ervoor dat je matras een stuk minder snel slijt.

Een topdekmatras van gel in alle soorten en maten

Onze matrastoppers van gelschuim zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 70x200 tot 180x210. Kies voor een individueel topmatras of juist voor een tweepersoons topper. Wanneer je bed uit twee losse matrassen bestaat maak je met een tweepersoons topmatras in een klap weer een geheel van je bed. 

Kies een topmatras dat bij je past

Wil je het comfort van een topmatras zelf ervaren? Kom proefliggen in een van onze winkels. Onze slaapexperts staan klaar om je -geheel vrijblijvend- van slaapadvies te voorzien.