Dressoirs

in de aanbieding

Promo's

2 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Wandrek Flo

1-5 werkdagen in huis
649,-
OP=OP
Goossens

Wandrek Flo

1-5 werkdagen in huis
649,-

Roomdivider aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuwe roomdivider voor een aantrekkelijke prijs, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Bekijk hier onze lopende actiemodellen en vind de roomdivider aanbieding die past bij jouw interieur. 

Roomdivider actie 

Goossens heeft doorlopend een interessant actie aanbod in roomdividers. Kan je je favoriete model even niet vinden in het huidige actieaanbod? Kijk dan eens welke voordelige showroommodellen bij de Goossens winkel bij jouw de buurt staan. Ook kan je kiezen voor de buitenkansjes, dat zijn - extra voordelige -  meubels die door een reeds geopende of beschadigde verpakking nu voor een gereduceerde prijs worden aangeboden. Tot slot kan je ook altijd aanbiedingen meepakken uit de op=op collectie, waarbij we plaats maken voor de nieuwe collectie. 

Laat je voordelige roomdivider gemakkelijk thuisbezorgen

Als je kiest voor pakketbezorging worden je actie artikel tot over de eerste drempel van de begane grond bezorgd.  Uiterlijk op de dag van levering krijg je een tijdsindicatie. Bij de uitgebreidere Goossens bezorgservice leveren wij het meubel af op de gewenste plek, pakken we het meubel uit en zetten hem in elkaar. Ook nemen wij het verpakkingsmateriaal weer met ons mee.