Vitrinekasten

in de aanbieding

Promo's

2 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
OP=OP
Goossens

Vitrinekast Tam

1-5 werkdagen in huis
1.199,-
Goossens

Vitrinekast Allure

1-5 werkdagen in huis
1.499,-

Vitrinekast aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuwe vitrinekast voor een aantrekkelijke prijs, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Bekijk hier onze lopende actiemodellen en vind de vitrinekast aanbieding die past bij jouw interieur. 

Vitrinekast actie 

Goossens heeft doorlopend een interessant actie aanbod in vitrinekasten. Kan je je favoriete model even niet vinden in het huidige actieaanbod? Kijk dan eens welke voordelige showroommodellen bij de Goossens winkel bij jouw de buurt staan. Ook kan je kiezen voor de buitenkansjes, dat zijn - extra voordelige -  meubels die door een reeds geopende of beschadigde verpakking nu voor een gereduceerde prijs worden aangeboden. Tot slot kan je ook altijd aanbiedingen meepakken uit de op=op collectie, waarbij we plaats maken voor de nieuwe collectie. 

Laat je voordelige vitrinekast gemakkelijk thuisbezorgen

Als je kiest voor pakketbezorging worden je actie artikel tot over de eerste drempel van de begane grond bezorgd.  Uiterlijk op de dag van levering krijg je een tijdsindicatie. Bij pakketbezorging kies je automatisch voor zelfmontage: je dient de producten zelf op de juiste plaats te zetten, uit te pakken en te monteren. Wil je liever dat onze bezorgers dat voor je doen? Dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide Goossens bezorgservice.