Eettafels

in de aanbieding

Promo's

5 resultaten

-10%
Kave Home

Tuintafel Tella

294,- 264,-
-10%
Goossens Excellent

Eettafel Floyd

1.799,- 1.619,-
-10%
Kave Home

Eettafel Sheryl

426,- 383,-
-10%
Goossens Excellent

Eettafel Floyd

2.199,- 1.979,-
-15%
Goossens

Eettafel Blade

1.499,- 1.274,-

Eettafels nu verrassend scherp geprijsd

Het kerstdiner, de verjaardagstaart, etentjes met vrienden. De eettafel is zo'n meubelstuk dat als stille getuige vele familiemomenten faciliteerd en meemaakt. Hoe mooi is het dan ook als zo'n eettafel jarenlang meegaat?

Je wilt genoeg plek kunnen bieden aan je gasten, de eettafel moet mooi zijn en makkelijk in onderhoud. Hoe mooi zou het zijn als de eettafel van jouw dromen ook nog eens verrassend voordelig geprijsd zal zijn? Bekijk hier onze lopende actiemodellen en vind de eettafel aanbieding die past bij jouw interieur. Deze aanbiedingen gelden zowel online als in de winkel. 

Ontdek de eettafel actie 

Goossens heeft doorlopend een interessant actie aanbod in eettafels. Kan je je favoriete model even niet vinden in het huidige actieaanbod? Kijk dan eens welke voordelige showroommodellen bij de Goossens winkel bij jouw de buurt staan. Ook kan je kiezen voor de buitenkansjes, dat zijn - extra voordelige -  meubels die door een reeds geopende of beschadigde verpakking nu voor een gereduceerde prijs worden aangeboden. Tot slot kan je ook altijd aanbiedingen meepakken uit de op=op collectie, waarbij we plaats maken voor de nieuwe collectie. 

Laat je voordelige eettafel gemakkelijk thuisbezorgen

Als je kiest voor pakketbezorging worden je actie artikel tot over de eerste drempel van de begane grond bezorgd.  Uiterlijk op de dag van levering krijg je een tijdsindicatie. Bij pakketbezorging kies je automatisch voor zelfmontage: je dient de producten zelf op de juiste plaats te zetten, uit te pakken en te monteren. Wil je liever dat onze bezorgers dat voor je doen? Dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide Goossens bezorgservice.