Claim je kortingsvoucher tot 500,- korting

Salontafels

In de aanbieding

Promo's

5 resultaten

-20%
Goossens Excellent
449,- 359,-
Snel in huis
-20%
Goossens
389,- 311,-
-20%
Goossens Excellent
449,- 359,-
Snel in huis
-20%
Goossens Excellent
449,- 359,-
Snel in huis
-20%
Goossens Excellent

Salontafel Audition

130 x 65 cm

869,- 695,-
Snel in huis

Trendy salontafels nu in de aanbieding

Met een salontafel kan je in een handomdraai je woonkamer een compleet nieuwe look geven. Ben je op zoek naar een voordelige salontafel? Shop nu je favoriet voor een aantrekkelijke prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Bekijk hier onze lopende actiemodellen en vind de salontafel aanbieding die past bij jouw interieur. Deze actie geldt zowel online als in onze winkels. 

Ontdek nu de salontafel actie 

Goossens heeft doorlopend een interessant actie aanbod in salontafels. Kan je je favoriete model even niet vinden in het huidige actieaanbod? Kijk dan eens welke voordelige showroommodellen bij de Goossens winkel bij jouw de buurt staan. Ook kan je kiezen voor de buitenkansjes, dat zijn - extra voordelige -  meubels die door een reeds geopende of beschadigde verpakking nu voor een gereduceerde prijs worden aangeboden. Tot slot kan je ook altijd aanbiedingen meepakken uit de op=op collectie, waarbij we plaats maken voor de nieuwe collectie. 

Laat je voordelige salontafel gratis thuisbezorgen

Als je kiest voor gratis verzending worden je actie artikel tot over de eerste drempel van de begane grond bezorgd.  Uiterlijk op de dag van levering krijg je een tijdsindicatie.