‘Oog voor detail, dat vinden
we belangrijk’

GOED, BETER, BEST


Dat de materialen goed moeten zijn, dat staat buiten kijf. Maar bij Goossens willen we niet goed. We willen het beste van het beste. Daarom reizen we de hele wereld over om de mooiste materialen voor je te verzamelen. Zo komt ons leer bijvoorbeeld van de Indiase waterbuffel. En ons notenhout uit de Verenigde Staten.
commercial-controle-rob-groot

AFGEWERKT TOT IN DE PUNTJES


Rob: ‘Als het ontwerp voor een meubel door onze designers gemaakt is, begint het echte werk voor mij. Samen met onze vakmannen bekijk ik hoe de constructie in elkaar gestoken moet worden, welke materialen het best zijn en hoe we het product tot in de puntjes kunnen afwerken. Dit alles tegen de beste tarieven, want we willen wel dat onze meubels betaalbaar blijven.’;

commercial-kwaliteit-rob-klein

Rob van Donzel
Inkoper/kwaliteitscontroleur

STRENGE KWALITEITSCONTROLES


Maar daar blijft het niet bij. Als de eerste versie van een nieuw product geproduceerd is, wordt het aan een stevige keuring onderworpen.


Rob: ’Bij Goossens hanteren we strenge eisen. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant is belangrijk. Zo worden onze banken op maar liefst 100 punten gecheckt. Als zelfs maar een stiksel niet is zoals het zou moeten zijn, wordt het meubelstuk afgekeurd. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.'


10 JAAR  constructiegarantie


Alleen bij ons ontvang je naast 2 jaar CBW-garantie óók 10 jaar constructiegarantie. Dit is een extra garantie die we kunnen bieden door de hoge kwaliteit van onze producten. Als dat geen service is! Deze garantie geldt onder andere op de verbindingen van houten meubels, stoelen en banken. Wil je precies weten welke gebreken er onder de 10 jaar constructiegarantie vallen?


Neem dan een kijkje op deze pagina