Beddenwinkel Amsterdam

Dompel je onder in 2.000m² slaapinspiratie

Adresgegevens:

Amsterdam - slapen
Johan Cruijff Boulevard 148 / 154
1101 DJ Amsterdam

kies je bezoekmoment

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00 (Koopavond)
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Aangepaste openingstijden:

1ᵉ Pinksterdag (31 mei)    Gesloten
2ᵉ Pinksterdag (1 juni) 11:00 - 17:00

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel.

Veilig proefliggen Ook op onze slaapafdeling hebben we extra aandacht voor hygiëne. We maken gebruik van beschermlagen over onze matrassen, zo kun je deze ook nu veilig testen.

Lees verder


NU MEER DAN
2.000 HOLIDAY AT HOME DEALS
_____
MET KORTING TOT 25%


Ontdek de deals


winkel-amsterdam-slapen-1-1x2
winkel-amsterdam-slapen-2-1x2
winkel-amsterdam-slapen-2x2_2

Alles over Goossens Amsterdam - slapen

Dompel je onder in eindeloos veel slaapinspiratie

Goossens staat sinds 1954 bekend om haar vakmanschap en gastvrijheid, twee pijlers die je absoluut terug kan vinden bij de Goossens slaapwinkel in Amsterdam. Het persoonlijke advies gecombineerd met onze unieke collectie zorgen ervoor dat je altijd naar huis gaat met het meubel dat je zoekt. Passend bij jouw comforteisen en interieurstijl.

Laat je inspireren in onze slaapwinkel door de talloze bedden, boxsprings en slaapkamerkasten die in verschillende stijlen staan opgesteld, kom lekker proefliggen en stel je ideale slaapkamer samen. Ben je ook benieuwd naar ons woonassortiment? Neem dan ook een kijkje in onze woonwinkel aan de overkant.

Natuurlijk kan je ook een van de vele andere woonwinkels bezoeken op deJohan Cruijff Boulevard. Naast de woon- en slaapwinkel van Goossens kun je hier (7 dagen per week) terecht voor alles op het gebied van wonen: van badkamers, vloeren en keukens tot kunst en decoratie.


amsterdam-adviseur-serge

“Wat past er bij jou?”

“Wat mensen mij vaak vertellen is dat er zoveel soorten matrassen en bedden zijn dat ze niet meer weten wat goed voor ze is. Door veel vragen te stellen en goed te luisteren, komen we daar samen uit!

Een bed kopen is een grote uitgave. Je koopt een bed niet voor één of twee jaar. Daarom moet er gekeken worden wat goed is voor de langere termijn. Je kunt dan denken aan een elektrisch verstelbaar bed. Zo’n bed is niet alleen fijn om tv te kijken maar je kunt er zelfs klachten mee verminderen. Als je bijvoorbeeld je voeten een klein beetje omhoog zet, is dat goed voor de bloedsomloop. Voor zijslapers die last hebben van hun onderrug kan het helpen om de benen iets omhoog te doen, dat verlicht de druk.”Slaapspecialist

amsterdam-handtekeningen-serge


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in beddenwinkel Goossens Amsterdam: