Beddenwinkel Utrecht

Dompel je onder in 1.000m² slaapinspiratie

Adresgegevens:

Utrecht - slapen
Kaap de Goede Hooplaan 70
3526 AR Utrecht

kies je bezoekmoment

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Aangepaste openingstijden:

1ᵉ Pinksterdag (31 mei)    11:00 - 17:00
2ᵉ Pinksterdag (1 juni) 11:00 - 17:00

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel.

Veilig proefliggen Ook op onze slaapafdeling hebben we extra aandacht voor hygiëne. We maken gebruik van beschermlagen over onze matrassen, zo kun je deze ook nu veilig testen.

Lees verder


NU MEER DAN
2.000 HOLIDAY AT HOME DEALS
_____
MET KORTING TOT 25%


Ontdek de deals


Alles over Goossens Utrecht - slapen

Dompel je onder in een wereld vol slaapinspiratie

Vind de leukste en nieuwste slaapkamer inspiratie bij Goossens Utrecht. Laat je inspireren door verschillende compleet ingerichte slaapkamers en maak kennis met de nieuwste collectie, de laatste trends, de verschillende stijlen, structuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw ledikant, een luxe boxspring, een nieuw matras of een lekker kussen, bij ons vind je alles wat je zoekt.

Onze slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen winkelen. Benieuwd naar ons woonassortiment? Neem dan ook een kijkje in onze woonwinkel even verderop.


utrecht-adviseurs-kristel

‘Samen onderzoeken we jouw comforteisen’

"Het leukste aan mijn baan als slaapspecialist is de afwisseling. Geen gesprek verloopt hetzelfde. Ik probeer altijd eerst samen met de klant te onderzoeken welke comforteisen ze hebben, welk type slaper ze zijn en naar welk materiaal hun voorkeur uit gaat. Ik wil mensen graag een eerlijk en kwalitatief hoogwaardig, professioneel advies geven, dat gaat alleen als ik de wensen van de klanten echt goed mag leren kennen.

Er komen best wat technische aspecten kijken bij het uitzoeken van het perfecte bed. Ik wil dan ook iedereen aanraden persoonlijk slaapadvies in te winnen. Een goede nachtrust is niet voor niets zo ontzettend belangrijk."Slaapspecialist

utrecht-handtekeningen-kristel


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in beddenwinkel Goossens Utrecht: