Woonwinkel Baarle-Nassau - XL

Dompel je onder in 12.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Baarle-Hertog XXL
Turnhoutseweg 5

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 21:00 (Koopavond)
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden:

1ᵉ Pinksterdag (31 mei)   10:00 - 18:00
2ᵉ Pinksterdag (1 juni) 10:00 - 18:00


Bereikbaarheid

Winkel Baarle-Nassau is vanuit Nederland te bereiken, hiervoor hoef je dus niet de Belgische grens te passeren.

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel. Lees verder


NU MEER DAN
2.000 HOLIDAY AT HOME DEALS
_____
MET KORTING TOT 25%


Ontdek de deals


winkel-baarle-1x2-1
winkel-baarle-1x2-2_2
winkel-baarle-2x2_2

Alles over Goossens Baarle-Nassau XL

Baarle-Nassau heeft een Goossens XL-store. Dus als je met onze collectie wilt kennismaken, moet je hier zijn!

Deze woon- en slaapwinkel heeft een oppervlakte van ruim 12.000m². Dus ja, hier ben je wel even zoet met het bekijken van al het moois wat Goossens te bieden heeft op woon- en slaapgebied. Je kunt er meer dan 120 compleet ingerichte woon- en slaapkamers bekijken. Zo zie je niet alleen wat Goossens te bieden heeft, maar kun je je ook meteen laten inspireren door de verschillende stijlen. De kans is groot dat je leuke ideeën opdoet voor jouw woning!

De meubels en accessoires voor je woon- en eetkamer vind je veelal op de begane grond. Wil je onze boxsprings, ledikanten en slaapkamerkasten bekijken? Dan neem je de trap of de lift naar boven. Uiteraard staan onze woon- en slaapexperts voor je klaar met een deskundig advies. Zij helpen je graag met het kiezen van de meubels die het beste bij je woonwensen passen.
O ja, neem gerust je kinderen mee. Speciaal voor hen is er een kinderhoek waar zij zich prima kunnen vermaken als jij aan het winkelen bent.

winkel-baarle-ingrid-2

"Ik wil dat jij tevreden bent met je aankoop"

"Wat voor meubels je ook zoekt voor in je woon- of eetkamer, ik help je bij je keuze.

Door mijn jarenlange ervaring – ik werk al meer dan 22 jaar bij Goossens - en up to date collectiekennis weet ik van A tot Z wat de mogelijkheden betreft onze meubels zijn. En dat zijn er veel, ik laat het je zien! Er is altijd iets wat bij je past."

"Ik wil dat jij tevreden bent met je aankoop en glimlachend onze winkel verlaat. Dat zorgt weer voor een glimlach op mijn gezicht."

woonspecialiste

handtekening-ingrid-small_2
winkel-baarle-levi-2

"Alle aandacht voor de klant"

"Vanaf binnenkomst totdat de klant de deur uitloopt, maken wij er een feestje van. Als gastheer en als adviseur doe ik er alles aan om je bij ons ´thuis´ te laten voelen. Door echt naar je te luisteren, door te vragen en in te haken probeer ik net dat stapje extra te doen. Ik denk out of the box, probeer de achterliggende behoeftes te achterhalen en daarmee de verwachtingen te overtreffen.

Niets is te gek, mijn grootste uitdaging zit hem dan ook in klanten met slaapproblemen of lichamelijke klachten. Soms hebben mensen al tal van opties uitgeprobeerd. Juist hen kunnen verrassen met een passende oplossing maakt mijn werk zo leuk.
slaapspecialist

handtekening-baarle-levi


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Baarle-Nassau: