Zoeken

We hebben geen resultaten gevonden op "None".

Verfijn je zoekopdracht door:

  • De zoekterm aan te passen
  • Te zoeken op merk
  • Te zoeken op productnummer

De musthave voor iedere wijnliefhebber: de wijnkast

Ben je een wijnliefhebber? Dan verdienen de wijnflessen een mooie plek in je interieur. Een wijnkast is speciaal gemaakt voor het opbergen van je flessen wijn. Meerdere wijnkasten hebben zelfs een hanggedeelte voor je wijnglazen. Met een wijnkast creëer je een minibar in huis. Je hebt alles bij de hand om aan het einde van de dag een heerlijk glas wijn in te schenken.

De perfecte wijnkast voor jouw interieur

Natuurlijk is het belangrijk dat de wijnkast een onderdeel vormt van je interieur. Je voegt een eyecatcher toe aan je keuken, eetkamer of woonkamer. We hebben verschillende wijnkasten die goed passen bij de interieurstijlen. De kasten zijn gemaakt van hout, metaal of marmer. Kies jij voor een chique uitstraling met marmer of ga je voor een industrieel exemplaar? De keuze is aan jou. Combineer de wijnkast met een dressoir, boekenkast of opbergkast in dezelfde stijl voor een rustig geheel. 

Wijnkasten in allerlei soorten 

Met een open wijnrek krijgt je wijncollectie een echt podium. In de wijnkasten is er ruimte voor zowel de wijnflessen als wijnglazen. Houd je van een opgeruimd huis? We hebben ook wijnkasten met deurtjes. Je bewaart jouw favoriete wijnen dan uit het zicht. Op de gesloten wijnkast heb je voldoende ruimte voor mooie accessoires of kun je een bijzondere fles wijn uitlichten.

Koop je wijnkast online of bezoek onze winkel 

Ben je verliefd geworden op een van onze wijnkasten? Je bestelt hem eenvoudig via onze website. Bij de online bestelling betaal je 25 procent van het aankoopbedrag en de rest pas als de wijnkast is bezorgd. Als je nog geen keuze kunt maken, ben je natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag bij al je vragen. Indien de wijnkast op voorraad is,staat hij al binnen enkele dagen bij jou thuis. Je profiteert van gratis verzending. Met de Goossens bezorgservice zetten onze specialisten de wijnkast voor je in elkaar en plaatsen zij de kast op de juiste plek in je interieur. Natuurlijk nemen we al het verpakkingsmateriaal mee terug, zodat jij direct kunt beginnen met het inrichten van jouw wijnkast.