Metalen salontafel: van modern tot industrieel

Van strakke, minimalistische ontwerpen met slanke lijnen en gepolijste afwerkingen tot meer gedurfde stukken met opvallende details en opvallende patronen, metalen salontafels passen binnen iedere woonwens.

Metalen salontafels

12 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Salontafel Olivia

1-5 werkdagen in huis
449,-
Nieuw
Goossens

Salontafel Rainbow

699,-
Nieuw
Goossens

Salontafel Mick

1-5 werkdagen in huis
179,-
Nieuw
Goossens

Salontafel Noah

1-5 werkdagen in huis
199,-
Kave Home

Salontafel Sheffield

329,-
Kave Home

Salontafel Azisi

305,-
Kave Home

Nenet

235,-
Kave Home

Kleinmeubel Fleksa

229,-
Kave Home

Salontafel Fleksa

229,-
Nieuw
Goossens

Salontafel Olivia

1-5 werkdagen in huis
379,-
Mogelijk vanaf 299,-
Nieuw
Goossens

Salontafel Lelie

299,-
Nieuw
Goossens

Salontafel Mick

1-5 werkdagen in huis
149,-

Een metalen salontafel wordt steeds populairder

De metalen salontafel: een veelzijdig en steeds populairder meubelstuk die perfect past in jouw woonruimte! Of je nu gaat voor een moderne uitstraling door een strak of minimalistisch ontwerp, of de voorkeur geeft aan artistieke creatie die de rol van eyecatcher speelt in jouw woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een metalen salontafel die bij jou past. 

De voordelen van een metalen salontafel

Naast dat een metalen salontafel erg veelzijdig is, is het ook een duurzaam meubelstuk om aan jouw interieur toe te voegen. Door de robuuste afwerking van het materiaal kan de salontafel wel tegen een stootje. Dus laat jij wel eens een kopje omvallen of heb je kinderen door de woonkamer rennen? Geen probleem, het materiaal is bestand tegen wat slijtage. Bovendien zijn metalen salontafels vaak gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze praktisch zijn voor dagelijks gebruik.

Compact én stijlvol

Metalen salontafels zijn vaak wat compacter ontworpen en daardoor erg ruimtebesparend. Als je een kleine woonkamer hebt, kan een ronde of ovale metalen salontafel een goede keuze zijn. Bovendien kunnen metalen salontafels een gevoel van luchtigheid en openheid creëren in een kamer, waardoor ze perfect zijn voor het maximaliseren van de ruimte. Twijfel jij nog over de perfecte metalen salontafel? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar in een van onze inspiration stores. 

Bekijk hier ook andere salontafels

Ronde salontafels | Industriële salontafels | Glazen salontafels | Houten salontafels | Marmeren salontafels