Rechthoekige salontafels

22 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Kave Home

Salontafel Burano

1-5 werkdagen in huis
218,-
Kave Home

Salontafel Blackhill

1-5 werkdagen in huis
196,-
Kave Home

Burano

261,-
Kave Home

Salontafel Plam

148,-
Kave Home

Bijzettafel Kirb

257,-
Kave Home

Salontafel Skemi

199,-
Kave Home

Salontafel Burano

382,-
Kave Home

Salontafel Argo

261,-
Kave Home

Salontafel Azisi

301,-
Kave Home

Salontafel Thinh

404,-
Kave Home

Hattie

261,-
Kave Home

Salontafel Duilia

301,-
Kave Home

Salontafel Palmia

327,-
Kave Home

Salontafel Daheli

202,-
Kave Home

Salontafel Plam

174,-
Kave Home

Salontafel Leska

382,-
Kave Home

Salontafel Baldwind

218,-
Kave Home

Houp

338,-
Kave Home

Kinsley

240,-
Kave Home

Salontafel Quatro

437,-
Kave Home

Tulsi

546,-
Kave Home

Waley

437,-

Rechthoekige salontafels: stijlvol en alles binnen handbereik

De salontafel is dé centrale plek in de zithoek, hier geniet je van een kopje koffie of quality time met het gezin en ontvang je gasten. De standaard vorm is een rechthoekige salontafel, deze handige vorm past in vrijwel elk interieur en laat genoeg ruimte over om te lopen. Met een rechthoekige salontafel haal je een mooi meubel in huis én heb je alles in de buurt liggen. Wil je wat extra opbergruimte? Kies dan voor een salontafel met een extra plank of een lade, ideaal voor al jouw tv-benodigdheden!

Rechthoekige salontafel in verschillende woonstijlen en formaten

Een rechthoekige salontafel van hout creëert een rustige en natuurlijke sfeer in een landelijk interieur. Heb jij juist een modern interieur? Kies dan voor een grote rechthoekige salontafel van hoogglans of glazen salontafel. Of wat dacht je van een industriële salontafel van metaal voor een stoere, robuuste look? Wat jouw woonstijl ook is, door het uitgebreide assortiment bij Goossens vind je een de perfecte rechthoekige salontafel voor in jouw interieur.

Styletips voor een rechthoekige salontafel

Er zijn veel verschillende manieren om een rechthoekige salontafel te stylen. Mix en match bijvoorbeeld een bijzettafel en eettafel in dezelfde stijl voor eenheid in jouw interieur. Voor warmte en extra sfeer kan je een mooi vloerkleed onder de tafel plaatsen. Of zet jouw favoriete accessoires op de rechthoekige tafel om van jouw salontafel dé blikvanger in de woonkamer te maken. 

Rechthoekige salontafel kopen?

Heb je een rechthoekige salontafel op het oog? Bestel deze dan eenvoudig en snel online! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze inspiration stores om de salontafel eerst in het echt te bekijken.

Levering van je rechthoekige salontafel

De levertijd van je nieuwe rechthoekige salontafel is afhankelijk van welke variant je kiest. Een aantal hebben we op voorraad en heb je dus snel in huis, maar soms moet je wat langer geduld hebben omdat de levertijd iets langer is.