Zoeken

We hebben geen resultaten gevonden op None.

Verfijn je zoekopdracht door:

  • De zoekterm aan te passen
  • Te zoeken op merk
  • Te zoeken op productnummer

Kleine tapijten 

Tapijten zorgen voor sfeer en warmte. Mag je interieur dus wel wat sfeervoller, dan kan zo’n tapijt je daar zeker en vast bij helpen. Je hoeft trouwens niet direct voor een gigantisch groot tapijt te gaan; een klein tapijtje kan het verschil al maken in je interieur. Zo’n kleinere mat is trouwens ook een echte aanrader als je je vloer heel mooi vindt en deze niet volledig wilt bedekken. 

Een klein tapijt past overal

Tapijten, ook wel matten of vloerkleden genoemd, kan je heel leuk combineren met diverse krukjes voor een speelse look. Maar zo’n klein tapijt past ook perfect onder je favoriete fauteuil, geeft je hal een extra sfeerboost en is ideaal voor naast je bed. Vooral een hoogpolig tapijt voelt lekker zacht aan – zo raken je voeten niet meteen de koude grond en stap je altijd met het juiste been uit bed!

Kleine tapijten in alle stijlen 

Bij Goossens hebben we kleine tapijten in alle stijlen, maten en kleuren. Of je nu een effen wollen tapijt wilt, een hoogpolig tapijt, eentje met een kleurrijk patroon of een vintage exemplaar: wij hebben zoveel tapijten in ons assortiment dat er altijd wel eentje tussenzit dat bij je past, van donkergrijs tot dieprood of ivoorwit. De maten lopen uiteen van 70x140 tot 140x200 cm. Bovendien worden alle tapijten met de hand geweven. Hierdoor moet je er rekening mee houden dat de afmetingen van je mat 5% groter of kleiner kunnen zijn dan de opgegeven maat.

Garantie tapijten

Koop je een van onze tapijten, dan krijg je meteen 2 jaar CBW-garantie. Deze garantie geldt echter niet op de eigenschappen van de materialen van het tapijt. Het kan namelijk gebeuren dat een tapijt na verloop van tijd gebruikssporen vertoont. Welke gebruikssporen dat juist zijn, is afhankelijk van het materiaal. 

Onderhoud van je tapijt

Om eventuele gebruikssporen zoveel mogelijk te voorkomen en je tapijt zo lang mogelijk fris te houden, raden wij aan om je mat goed te onderhouden. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze vlekgarantie. Je tapijt wordt door ons behandeld waardoor je vijf jaar lang de garantie hebt dat alle vlekken verwijderd kunnen worden. Bij aankoop van je tapijt kan je aangeven of je gebruikt wilt maken van deze vlekgarantie of niet. 

Heb je een vlek gemaakt, dan kan je deze ook verwijderen met onze vlekkenspray Cleantex. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voordat je hiermee aan de slag gaat. Daarnaast raden wij aan om je tapijt minimaal één keer per week te stofzuigen. Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen kan je het tapijt best af en toe eens draaien. 

Tot slot nog een tip voor hoogpolige tapijten: leg deze ondersteboven en sla met de vlakke hand zachtjes over heel de mat. Zo valt het vuil er mooi uit. Doe dit vooral niet met de mattenklopper! 

Antislip ondertapijt 

Vergeet niet om een antislip ondertapijt te kopen dat je onder het tapijt kunt leggen. Dit is niet alleen om ongelukken te voorkomen, maar zorgt er ook voor dat je mat mooier op de vloer blijft liggen. 

Levering van je tapijt 

In onze webshop kan je kiezen uit meer dan 100 tapijten, en ook in onze winkels heb je een ruime keuze uit kleine tapijten. Een aantal kleine tapijten hebben we op voorraad; deze kunnen dus extra snel geleverd worden. Heeft het tapijt dat jij wilt een langere levertijd, dan wordt dit zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Onze eigen bezorgdienst verzorgt de levering van jouw nieuwe tapijt. Je krijgt de keuze uit diverse bezorgmomenten, zodat je kunt kiezen voor het moment dat jou het beste uitkomt.