Huisparfum

4 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon

Geur voor in je huis

Krijg écht het gevoel dat je thuis bent met een huisparfum. Hoe fijn is het om thuis te komen in je huis met een aangename geur. Huisparfums, geurkaarsen of -stokjes geven je een gevoel van rust en geven je huis een fijne sfeer. Daarnaast is geur niet alleen bepalend voor jezelf om fijn thuis te komen, maar ook gasten die bij jou over de vloer komen, voelen zich extra welkom.

Kies een geur die bij jou past en maak van het wonen een echte beleving. Naast de selectie van Kave Home huisparfums, heeft Goossens ook een eigen geurlijn ontwikkeld met de geuren: Zonlicht, Sterrenzee en Manenschijn.

Positief effect op jouw humeur

Door te kiezen voor een lekkere geur fleur je niet alleen je interieur op, maar ook jezelf! Geuren hebben namelijk effect op jouw humeur. Geniet van een fijne geur om je heen, ontspan en vrolijk jezelf op. Maak je woning nog herkenbaarder en eigen door er een interieurparfum aan toe te voegen. Belangrijk is dat jij je op je gemak voelt en daardoor nog meer thuis.

Huisparfum als decoratie

Een huisparfum kan er alleen zijn voor de geur, maar dat hoeft niet! Je kunt het huisparfum ook gebruiken als stijlvolle woondecoratie. Je kunt de roomspray in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken neerzetten. Plaats het dan op een dressoir of een bijzettafeltje en maak jouw interieur helemaal af.

Geuren in de mix

Je kunt ook verschillende geuren gebruiken in verschillende ruimtes in huis. Wil je namelijk in de slaapkamer een zachte geur om lekker bij in slaap te vallen? En in de keuken juist een neutraliserende en krachtige geur? Ga dan voor een geur die past bij de ruimte en maak het nog persoonlijker.

Verder kun je natuurlijk ook per seizoen kiezen voor een andere roomspray. Wil je een echte winter wonderland sfeer in je interieur maken? Ga dan voor een warme geur van je interieurspray. Ben je in de zomer toe aan een coole sfeer? Dan past een frisse geur wellicht beter in jouw interieur. De keuze is helemaal aan jou!

Bestel hier de online collectie interieurparfums of haal ze in één van onze inspiration stores!