Behang

1 resultaat

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Kave Home

Behang Uriana

54,50

Fris je interieur op met behang

Je kan je interieur een snelle make-over geven met behang. Behalve je muur kan je ook andere meubels behangen, met behang kan je het zo gek niet bedenken. Denk bijvoorbeeld aan de binnenkant van een kledingkast die je met behang een leuke print of kleur kan geven. Tip: doe een overgebleven stuk behang in een fotolijst, zo kan je deze print laten terugkomen op andere plekken in je interieur.

Creëer sfeer met behang

Geef je wand een kleur met een behang met een print, of kies juist voor behang met natuurlijke tinten voor een rustige sfeer. Met behang kan je kiezen uit allerlei soorten printjes en kleuren waardoor er altijd wel een behang is die goed bij jouw woonstijl past. Wanneer je kiest voor een rustig behang kan je de muur nog verder decoreren met wanddecoratie waarbij je het behang als basis gebruikt.

Je kent het wel, je hebt met het gezin gegeten aan tafel en er komen vieze vingers tegen jouw mooie behang; in ons assortiment zit vliesbehang, dit behang is helemaal kind proof! Het behang is namelijk wasbaar, hierdoor kan je het makkelijk schoon houden.

Koop behang gemakkelijk online

Heb jij hét behang voor op jouw muur al gezien? Ons behang is online te bestellen of mee te nemen uit de winkel. Het meeste behang hebben wij op voorraad, zodat je al binnen een paar dagen kunt genieten van je nieuwste aanwinst!