bank-op-maat-algemeen

Je zit het fijnst op een bank die speciaal voor jou is ontworpen.

Lukt het je maar niet om de perfecte bank te vinden voor in je interieur? Wij begrijpen dat dat heel frustrerend kan zijn. Daarom bieden wij de oplossing. Stop met zoeken en kies voor een bank op maat. We hebben in elke stijl een bank op maat die bij je past. Na het doorlopen van een aantal simpele stappen, is de bank die je zoekt een feit.

Het enige wat wij al voor je bedacht hebben, zijn de vier verschillende modellen waar je uit kunt kiezen: [email protected], Concept pluss, My Style en More. Daarna is het aan jou. Kies één van deze modellen en ga daarna aan de slag met het doorlopen van een aantal stappen voor jouw ideale comfort. Er is zoveel keuze, je zult versteld staan van de mogelijkheden. Kom naar één van onze winkels en laat je door onze adviseurs informeren over alle specifieke mogelijkheden voor een bank op maat.

designhome-bankenalgemeen-V2

[email protected]

Deze bank is modern en eigentijds door zijn strakke lijnen. Een echt design-topstuk dus. Jouw eigen design welteverstaan, en dat maakt deze bank alleen maar mooier…

Alles over [email protected]

Concept Pluss

Het belangrijkste aan een bank is dat hij lekker zit. En dat zit met Concept pluss wel goed. Door het extra hoge comfortgehalte en de relaxfunctie kun je op deze bank heerlijk vertoeven. En omdat hij is gemaakt van oersterke materialen, gaat deze bank ook nog eens jaren mee.

Alles over Concept Pluss

conceptpluss-bankenalgemeen
more-bankenalgemeen

More

Er is meer mogelijk met More. Vertaal deze comfortabele leren bank van hoge kwaliteit geheel naar jouw eigen wensen.

Alles over More

My Style

Een designbank op maat voor een superscherpe prijs. We hebben het hier over My Style, een topper van een bank door de stevige basis en de strakke lijnen. Of je nu houdt van landelijk of modern, de bank is om te toveren tot de bank die in jouw interieur past.

Alles over My Style

mystyle-bankenalgemeen