• 22-04-2020
  • Woonkamer

Gekleurde eetkamerstoelen

Onze tip voor een sfeervol interieur: koop gekleurde eetkamerstoelen . Het is gedurfd, maar succes verzekerd. De meeste kleuren hebben namelijk een positieve invloed op je mindset en zorgen voor een instant happy gevoel. Geel staat bijvoorbeeld voor vrolijkheid en optimisme en groen maakt je meer ontspannen. Blauw zou volgens de Feng Shui zelfs meer rust brengen tussen stellen die veel discussies hebben: het zorgt voor harmonie. Kies voor een velvet stof en impregneer deze met de Goossens cleantex-spray. Nu je keukentafel je nieuwe thuiswerkplek is geworden, neemt de kans op vlekken ook toe. Deze spray zorgt ervoor dat je eventuele gemorste koffie makkelijk kan verwijderen met een theedoek. Zo blijft je nieuwe eethoek fris en fleurig.

Ontdek alle eetkamerstoelen

Ronde tafel voor ontdekte hobby's

Een ronde eettafel in huis zorgt voor meer verbondenheid. Want iedereen kan elkaar aankijken en de afstand tot elkaar is wat minder. Hierdoor is ie super geschikt voor gezelschapsspellen die je nu extra veel met je gezin speelt. En ook voor andere ontdekte hobby’s zoals puzzelen, handlettering en kleuren is de eethoek een fijne plek. Daarbij neemt een ronde tafel minder ruimte in beslag, waardoor de tafel een succes is in een kleine woning.

Alle ronde eettafels

Statement spiegel

Ook een spiegel is een aangename toevoeging in een smalle woonruimte, hierdoor wordt de ruimte namelijk optisch groter. Maar bovenal zijn spiegels gewoon fijne deco. Een kale muur is meteen niet meer saai met zo’n statement-piece er tegenaan. Daarnaast zijn je kinderen ook wel even zoet met een extra groot exemplaar. Zij kunnen er, met een koptelefoon op, hun mooiste danskunsten voor vertonen. Zo heb jij even de tijd voor je conference-call.

Meer tips voor het inrichten van kleine ruimtes

Familiebank is een must

Ook de bank is vooral nu een centrale plek in huis. Nu je veel tijd binnen doorbrengt, is je schermtijd, en ook die van je kids waarschijnlijk, verhoogd. Een serie bingewatchen is geen uitzondering meer. Guilty! Daarom is een comfortabele loungebank waarin je heerlijk met het hele gezin kunt wegzakken een must.

Trakteer jezelf op een relaxbank

Vrolijke vaasjes

Geurige bloemen in vrolijke vaasjes mogen ook zeker niet ontbreken in jouw interieur. Bloemengeuren zorgen namelijk voor de aanmaak van dopamine, een stofje waardoor je je gelukkiger gaat voelen. Mix en match een aantal met bloemen gevulde vaasjes en groepeer deze, zodat het net lijkt of ze bij elkaar horen. Hoe meer verschillende materialen en kleuren, hoe vrolijker en rijkelijker het geheel.

Alle vazen en potten

Ontsnappen, ontspannen...

Take your time. Juist nu. Want na een dag thuiswerken en misschien ook nog thuisonderwijs, is een oplaadmoment meer dan welkom. En nu je niet naar de sportschool kunt om je hoofd even leeg te maken, moet je fijne alternatieven bedenken. Wegkruipen op een draaiende fauteuil inclusief voetenbankje met een boek, podcast of je favo-muziek kan een andere manier van ontsnappen zijn. Fijn bijkomend voordeel: het is ook nog eens een prachtige eyecatcher in huis door de prachtig gekleurde velvet stof. Wil je een stoel met meer functionaliteiten? Kies dan voor een elektrisch verstelbare relaxfauteuil. Ontspannen wordt ineens een stuk makkelijker.

Bekijk meer fauteuils

Kunst aan de muur

Breng wat meer kunst in je huis. Het is bewezen dat je er vitaler, optimistischer, meer tevreden en minder angstig van wordt. En daarmee kun je niet vroeg genoeg beginnen, dus prikkel ook je kids met mooie schilderijen aan de muur. Hallo positiviteit!

Alle wanddecoratie

Creëer jouw familiehuis

Eettafel Axilon

589,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren