Woonwinkel + outlet Baarle-Hertog

Dompel je onder in 12.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Baarle-Hertog XL - wonen, slapen & outlet
Turnhoutseweg 5
5111 HA Baarle-Hertog

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 21:00 (Koopavond)
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Plan je winkelafspraak

Heb je een vraag die je vóór je winkelbezoek graag beantwoord wilt krijgen? Stel dan je vraag gemakkelijk via ons contactformulier:

Contactformulier
Alles over Goossens Baarle-Hertog

Wonen, slapen + Outlet

Deze woon- en slaapwinkel heeft een oppervlakte van ruim 12.000m². Dus ja, hier ben je wel even zoet met het bekijken van al het moois wat Goossens te bieden heeft op woon- en slaapgebied. Je kunt er meer dan 120 compleet ingerichte woon- en slaapkamers bekijken. Zo zie je niet alleen wat Goossens te bieden heeft, maar kun je je ook meteen laten inspireren door de verschillende stijlen. De kans is groot dat je leuke ideeën opdoet voor jouw woning!Naast onze prachtige Goossens collectie zijn er ook mooie toevoegingen van de merken ZuiverDutchboneEleonora, Kare Design en Kave home. 

Uiteraard staan onze woon- en slaapexperts voor je klaar met deskundig advies. Zij helpen je graag met het kiezen van de meubels die het beste bij jouw woonwensen passen. O ja, neem gerust je kinderen mee. Speciaal voor hen is er een kinderhoek waar zij zich prima kunnen vermaken als jij aan het winkelen bent.

Binnenkijken:

Outlet

1ᵉ etage

Kom je voor een bezoek aan de outlet? Dan neem je de trap of de lift naar boven. Je vindt er een grote hoeveelheid aan banken in alle stijlen, fauteuils en eetkamertafels. Maar ook stoelen, kasten, dressoirs, salontafels, tv -dressoirs, ledikanten, boxsprings en matrassen worden er verkocht tegen sterk gereduceerde prijzen.

bekijk de showroommodellen

Ontmoet onze adviseurs:

"Alle aandacht voor de klant"

"Vanaf binnenkomst totdat de klant de deur uitloopt, maken wij er een feestje van. Als gastheer en als adviseur doe ik er alles aan om je bij ons ´thuis´ te laten voelen. Door echt naar je te luisteren, door te vragen en in te haken probeer ik net dat stapje extra te doen. Ik denk out of the box, probeer de achterliggende behoeftes te achterhalen en daarmee de verwachtingen te overtreffen.

Niets is te gek, mijn grootste uitdaging zit hem dan ook in klanten met slaapproblemen of lichamelijke klachten. Soms hebben mensen al tal van opties uitgeprobeerd. Juist hen kunnen verrassen met een passende oplossing maakt mijn werk zo leuk.
slaapspecialist

"Ik wil dat jij tevreden bent met je aankoop"

"Wat voor meubels je ook zoekt voor in je woon- of eetkamer, ik help je bij je keuze.

Door mijn jarenlange ervaring – ik werk al meer dan 22 jaar bij Goossens - en up to date collectiekennis weet ik van A tot Z wat de mogelijkheden betreft onze meubels zijn. En dat zijn er veel, ik laat het je zien! Er is altijd iets wat bij je past."

"Ik wil dat jij tevreden bent met je aankoop en glimlachend onze winkel verlaat. Dat zorgt weer voor een glimlach op mijn gezicht."

woonspecialiste

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

Te vinden in Goossens Baarle-Hertog: