LIFE'S IN THE DETAILS

________

Je interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid

Jouw wereld, een oase van rust waar je samen geniet van kleine dingen en elke dag herinneringen maakt. In jouw stijl, precies zoals jij het wilt. Met perfect passende meubels, kwalitatieve materialen en hier en daar een eyecatcher. Er is maar een interieur zoals dat van jou. Je verdient het beste, het beste is bereikbaar voor jou. Welkom in onze wereld.’ "

65 JAAR EXPERTISE

Goossens viert dit jaar haar 65-jarig jubileum. Nadat Bert en Mientje Goossens het bedrijf in 1954 hebben gestart en René en Margareth het familiebedrijf fantastisch verder hebben ontwikkeld, is het jaren later aan Maayke en Bart om hun eigen signatuur te geven aan Goossens. Dit doen zij door jou nog meer te inspireren met een verrassende collectie in 4 fantastische woonstijlen en aantrekkelijke aanbiedingen.

MISSIE

‘GOOSSENS MAAKT EEN ULTIEME WOONBELEVING VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR.’

Goossens heeft een missie. Wij maken dé ultieme woonbeleving voor jou bereikbaar. Bij ons shop je voor een betaalbare prijs een highclass interieur.

Met meubels in maar liefst 4 verschillende woonstijlen en de vele custom-concepten zorgt Goossens ervoor dat jouw woning voldoet aan al je woonwensen. Jij voelt je er zo thuis, dat het voor jou de fijnste plek op aarde wordt door middel van prachtige designs en hoogwaardig comfort.

over_goossens_daarom_goossens

over_goossens_nieuwste_storeconcept

NIEUWSTE STORECONCEPT

In de nieuwste inspiration stores ervaren klanten een totaal nieuwe shopbeleving. Alle zintuigen worden geprikkeld: woon- en slaapkamers komen samen in een van de Goossens-woonstijlen, iedere ruimte heeft een eigen geurbeleving, er is een lounge area en door middel van digital signing kan de klant zijn persoonlijke looproute kiezen.

Inmiddels telt Goossens 18 winkels in Nederland en België, een zeer uitgebreide webshop en een groot DC in Veghel.

vind een winkel in de buurt