Goossens Gold programma

Interieurstylisten opgelet: plan je afspraak met jouw klanten in het inspiratiecentrum van een Goossens winkel bij jou in de buurt. Breng je ontwerp tot leven tijdens een persoonlijke shopsessie en profiteer meteen van een passende provisie! Onze experts staan altijd klaar voor aanvullend woon- en slaapadvies.


Hotel

Rust en comfort: de perfecte combinatie voor een welverdiend verblijf in een waanzinnig hotel. Juist die fijne balans, waar hotelgasten naar verlangen, creëren wij met onze unieke interieurcollectie zodat zij ultiem geluk kunnen ervaren..


Restaurant

Gastvrij, sfeervol en creativiteit is wat een restaurant moet uitstralen. Met comfortabele eetstoelen, kwalitatieve tafels en waarachtige accessoires wordt het perfecte decor van jouw eetgelegenheid vormgegeven.


Recreatie

Net als in je huis, is ook het interieur van een recreatiewoning erg belangrijk. Want nog meer dan thuis, ontvlucht je hier aan de snelheid en wil je maximaal ontspannen. Het uitgebreide meubelaanbod van Goossens sluit hier perfect op aan en maakt het mogelijk om jouw recreatiewoning te voorzien van ultiem comfort.


Woonwerken

Een fijne werkomgeving is belangrijk en daarom creëert Goossens dé werkomgeving die bij het bedrijf past. Een setting waar iedereen het maximale uit zichzelf kan halen door middel van kwalitatieve en verantwoorde kantoormeubels.Contact

Samen gaan we graag in gesprek om alle wensen voor een nieuw interieur te bespreken, waarin de hoogste normen en eisen uiteindelijk worden verwezenlijkt in een concept.

Interesse? Neem contact met ons op via:


Telefoon
0413 - 21 41 25