<font size="5">Interieuradvies</font>

Interieuradvies 75,- Nu gratis

 • 2D Indeling-, kleur- en materiaalplan2D Indeling-, kleur- en materiaalplan
 • Woonwens inventarisatieWoonwens inventarisatie
 • Meubel- en accessoiresplanMeubel- en accessoiresplan
 • Gepersonaliseerde shoppinglistGepersonaliseerde shoppinglist
60 minuten60 minuten
<font size=5">Premium interieuradvies</font>

Premium interieuradvies 149,-

 • 2D & 3D Indeling-, kleur- en materiaalplan2D & 3D Indeling-, kleur- en materiaalplan
 • Woonwens inventarisatieWoonwens inventarisatie
 • Meubel- en accessoiresplanMeubel- en accessoiresplan
 • Gepersonaliseerde shoppinglistGepersonaliseerde shoppinglist
120 minuten 120 minuten
<font size=5">Personal Shopper</font>

Personal Shopper Gratis

 • Kleur- en materiaaladviesKleur- en materiaaladvies
 • Woonwens inventarisatieWoonwens inventarisatie
 • Gepersonaliseerde shoppinglistGepersonaliseerde shoppinglist
 • Bekijk jouw woonfavorieten in de winkelBekijk jouw woonfavorieten in de winkel
30 minuten30 minuten

Interieuradvies

in meer dan 20 Goossens inspiration stores

Wil je een uitgebreid (interieur)advies? Maak dan een afspraak voor een personal shopper en voor (premium) interieuradvies. Een opgeleide stylist creëert een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen.
Veelgestelde vragen

Een Personal Shopper is gratis en vrijblijvend. Je betaalt dus niets voor een sneladvies van 30 minuten.
Een interieuradvies is nu tijdelijk gratis! Er zitten dus geen kosten vast aan een interieuradvies van 60 minuten.
Een 3D interieuradvies kost 149,-. Schaf je na het advies meubels t.w.v. 2.500,- aan? Dan is het 3D interieuradvies helemaal gratis.
Zeker! Je mag zelf bepalen of je de meubels in ons advies daadwerkelijk aanschaft of niet. We houden hierbij ook rekening met het budget dat jij wilt uitgeven.
Advies is mogelijk voor bijna elke ruimte! Wij denken graag met je mee bij het inrichten van jouw woonkamer, slaapkamer of tuin.
Je kunt zelf kiezen in welke winkel je het advies wilt ontvangen bij het maken van een afspraak. Met meer dan 22 winkels, is er altijd een winkel bij jou in de buurt!
Bij de Personal Shopper mag je uitgaan van een tijd van 30 minuten. Ons interieuradvies en premium interieuradvies zullen ongeveer 1 tot 2 uur duren. Houd er hierbij rekening mee dat dit per adviesgesprek kan verschillen!

*Speciaal voor jou: besteed je na het advies € 2.500,-? Dan is ook het 3D advies helemaal gratis!

Zo werkt het:

Maak een afspraak
Kies het advies dat jij wenst en maak een afspraak.
Bevestiging & intake
Als je voor een (premium) interieuradvies kiest, wordt je gebeld voor een intakegesprek. Kies jij voor een personal shopper? Dan ontvang je tijdens dit gesprek direct je advies. De volgende stappen hieronder zijn dan niet van toepassing.
Je advies wordt gemaakt
De interieuradviseur gaat aan de slag met jouw persoonlijk interieuradvies.
Ontvang het advies in jouw favoriete inspiration store
Tijdens deze afspraak kun je vragen en stellen en aangeven wat je er van vindt. Het advies wordt vervolgens samen met jou afgerond.
Time to think!
Je ontvangt het advies per mail, zodat je het thuis nog eens rustig kunt bekijken.
Ben je enthousiast?
Dan kun je alle interieuritems bestellen. Dat kun je zelf doen in onze webshop, maar je bent ook welkom in een van onze inspiration stores. Overigens ben je hier niet toe verplicht.Tips voor een optimale voorbereiding

Voorbereidingschecklist:

 • Neem een een plattegrond van je woning of de woonruimte mee naar de winkel, of scan deze in zodat je deze online hebt.
 • Maak enkele foto’s van de ruimte waar je advies over wil. Zo kan de stylist rekening houden met lichtinval of speciale elementen, zoals een open haard.
 • Doe alvast inspiratie op in ons magazine of op ons Pinterest account.
 • Voel je creativiteit opborrelen? Maak een moodboard van je favoriete items, stijlen en kleuren. 

Ga aan de slag met jouw moodboard
Deel je plattegrond in

Wil jij vast kijken welke meubels in jouw huis passen en hoe je deze het beste kunt plaatsen? Download dan onderstaande plattegrond met meubels op schaal, teken de ruimte die je wilt inrichten op schaal (1cm op papier = 50cm in het echt), knip de meubels uit en ga aan de slag!

Download meubels op schaal

Download plattegrond op schaal

3D interieuradvies

Interieuradvies voor het creëren van jouw droomhuis

Op zoek naar inspiratie voor het inrichten van je huis? Dan ben je bij Goossens aan het juiste adres! Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht, of je bestaande woning een make-over wilt geven, het interieuradvies van Goossens helpt jou met het creëren van jouw droominterieur! Met een aanbod van drie verschillende opties interieuradvies is er altijd een geschikte keuze die past bij jouw persoonlijke smaak en voorkeuren!

Persoonlijk en gratis advies met onze Personal Shopper

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken tijdens een bezoek aan één van onze winkels? Dan is de Personal Shopper van Goossens de juiste optie voor jou! Samen met een van onze ervaren adviseurs ga je op zoek naar de mooiste meubels en accessoires die perfect passen bij jouw stijl en wensen. Laat je hierbij adviseren op het gebied van kleur en materialen en dat volledig kosteloos. 

Personaliseer jouw eigen meubels en kies de gewenste stoffering en uitvoering passend bij jouw persoonlijke smaak. Onze personal shopper staat voor jou klaar in één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Persoonlijke interieuradviezen

Vind je het lastig om jouw woonwensen te vertalen naar een concreet interieurontwerp? Onze interieuradviseurs nemen tijdens een persoonlijk gesprek samen met jou de tijd om de ruimte waaraan je wilt werken te bekijken. Hierbij helpen zij jou met het kiezen van meubels, woondecoratie, materialen en kleuren, zodat alles perfect op elkaar is afgestemd. Ontvang hierbij een passend advies waarin jouw wensen en stijlvoorkeuren centraal staan. Kies jij voor premium interieuradvies? Dan brengen onze adviseurs jouw interieurontwerp zelfs nog tot leven met een volledig op maat gemaakte 3D impressie van de door jouw gekozen woonruimte. Maak nu een afspraak voor een advies in één van onze woonwinkels en geniet van de vele voordelen dat het interieuradvies van Goossens te bieden heeft!


Bezoek één van onze winkels

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR

winkels

Niet op zoek naar interieuradvies?
Ontdek onze andere adviezen: