De tuintafel: het centrale middelpunt in de zomermaanden

In de zomer is de tuintafel het centrale punt voor het hele gezin! In de vroege ochtend drink je hier lekker een kopje koffie bij zonsopkomt en aan het einde van de middag geniet je tot in de late uurtjes van een heerlijke barbecue.


Tuintafels

155 resultaten

-10%
Kave Home

Itai

984,- 885,-
-20%
Uitschuifbaar
Kave Home

Hanzel

1-5 werkdagen in huis
633,- 506,-
-10%
Goossens Excellent

Tuintafel Lippi

1-5 werkdagen in huis
1.399,- 1.259,-
-20%
Goossens Excellent

Tuintafel Java

1-5 werkdagen in huis
1.189,- 951,-
Kave Home

Bijzettafel Garbet

119,-
Kave Home

Tuintafel Thianna

546,-
-10%
Kave Home

Taimi

984,- 885,-
Kave Home

Tuintafel Maset

732,-
-10%
Kave Home

Tuintafel Shanelle

805,- 724,-
Kave Home

Salontafel Garbet

218,-
Kave Home

Cailin

601,-
Kave Home

Bona

940,-
-10%
Kave Home

Tuintafel Joncols

907,- 816,-
Kave Home

Tuintafel Dafne

371,-
Kave Home

Eettafel Soumaya

655,-
Kave Home

Tuintafel Sirley groot

415,-
Kave Home

Tuintafel Tella

294,-
-10%
Kave Home

Tuintafel Itai

622,- 559,-
-10%
Kave Home

Vilena

251,- 225,-
Kave Home

Bijzettafel Jenell

137,-
Kave Home

Salontafel Mathis

152,-
-10%
Kave Home

Tuintafel Shanelle

732,- 658,-
Kave Home

Tuintafel Mathis

246,-
-10%
Kave Home

Emili

491,- 441,-
Kave Home

Salontafel Jenell

174,-

29 van 155 producten

Buitentafels in verschillende soorten en maten

In ons assortiment vind je veel verschillende tuintafels. Zo bieden we salontafels voor buiten, speciaal voor bij de loungeset! Handige, compacte bijzettafels, maar ook grote tuintafels waar je gemakkelijk met 6 personen aan kunt eten. Net als bij de eettafels zijn ronde tuintafels erg populair. Speel met vormen door er een bijpassend buitenkleed onder te plaatsen.

De buitentafels zijn qua materiaal en design helemaal afgestemd op de tuintrend ‘In & Out’. Door de tuin helemaal bij jouw woonruimte te betrekken, wordt jouw buitenruimte een verlengstuk van je woonruimte. Met dezelfde look en hetzelfde comfort als je interieur. De buitencollectie is zo gemaakt dat de meubels zowel buiten als binnen prima tot hun recht komen.

Tuintafels van robuust hout en metalen onderstellen

Onze tuintafels zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke en weersbestendige materialen. De galvaniseerde stalen opbouw is sterker tegen roest en corrosie dan gewoon staal, bovendien is het bestendig tegen Uv-stralen. Maar ook teakhout of aluminium zijn prima bestand tegen de weersinvloeden. De verschillende materialen hebben elk hun unieke voordelen, zo maakt een metalen onderstel de tuinmeubel lichter in gewicht en geeft (teak)hout de buitentafel een robuust uiterlijk.

Natuurlijk houden we ook rekening met duurzaamheid. Veel van deze designstukken uit de tuintafel collectie zijn gelimiteerd beschikbaar, zodat er geen overschotten ontstaan. Het hout is vaak voorzien van FSC certificering die garandeert dat het hout uit duurzaam bosbeheer komt.

Maak je buitenruimte compleet met een persoonlijke tuinset

Een eigen tuinset samenstellen is een leuke en persoonlijke manier om je tuin of terras in te richten. Met de juiste tuintafel en bijpassende tuinstoelen creëer je een gezellige en functionele buitenruimte waar je heerlijk kunt genieten van de zon of een goed boek.

Bij het samenstellen van een tuinset is het belangrijk om te kijken naar de stijl van je tuin en de beschikbare buitenruimte. Zo kun je bijvoorbeeld voor een grote buitentafel kiezen als je regelmatig dineert in de tuin. Of ga voor een compactere tuintafel als je een kleine buitenruimte hebt of juist meer ruimte wilt overhouden voor andere elementen in je tuin.

Tuintafel kopen? Bestel hem gemakkelijk online

Bij Goossens bestel je je nieuwe buitentafel gemakkelijk online. De meeste modellen kunnen wij snel leveren, zodat je al binnen enkele dagen lekker kan genieten van jouw nieuwe buitenlounge.