Bijzettafels voor de tuin maken de buitenruimte compleet

Bijzettafels voor buiten zijn een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor het creëren van een gezellige sfeer op je terras, balkon of in je tuin.

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Kave Home

Bijzettafel Taimi

1-5 werkdagen in huis
141,- 70,-
Kave Home

Vilena

251,-
Kave Home

Bijzettafel Jenell

137,-
Kave Home

Bijzettafel Delano

218,-
Kave Home

Salontafel Jenell

174,-
Goossens Excellent

Kruk Hermosa

1-5 werkdagen in huis
219,-
Kave Home

Seveertafel Felisa

163,-
Kave Home

Bijzettafel Jenell

137,-
Kave Home

Bijzettafel Wellcres

272,-
Kave Home

Balkontafel Amarilis

60,50
Kave Home

Merida

191,-
Kave Home

Bijzettafel Garbet

119,-
Kave Home

Bijzettafel Aiguablava

601,-
Kave Home

Vilena

109,-
Kave Home

Bijzettafel Delano

141,-
Kave Home

Bijzettafel Merida

130,-
Kave Home

Merida

92,99
Kave Home

Bijzettafel Rustella

130,-
Kave Home

Taimi

240,-
Kave Home

Voetenbank Aiguablava

141,-

De veelzijdigheid van bijzettafels voor buiten

Bijzettafels voor in de tuin zijn er in verschillende maten, vormen en materialen, waardoor je altijd wel een bijzettafel kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Zo zijn er bijvoorbeeld houten bijzettafels die een warme en natuurlijke uitstraling hebben, maar er zijn ook strakke, moderne tuin bijzettafels van aluminium of kunststof. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je tuin het verlengde van je woonkamer is. De stijl die je binnen hebt kun je doortrekken naar de tuin, waardoor ook je tuin een afspiegeling wordt van jouw woonstijl. Dat is extra genieten buiten!

Wat ook een leuk idee is, is om je bijzettafel voor buiten te combineren met andere tuintafels. Zo kun je bijvoorbeeld een aantal kleinere bijzettafels bij elkaar zetten om zo een leuke, speelse setting te creëren. Wanneer je er dan ook nog voor kiest om verschillende materialen en vormen bijzettafels bij elkaar te zetten krijg je een interessante mix. Ook kun je ervoor kiezen om de bijzettafel te combineren met een leuke salontafel voor buiten of zet je hem gezellig naast een tuinbank

Een functionele bijzettafel voor in de tuin

Naast dat buiten bijzettafels er leuk uitzien zijn ze ook erg functioneel. Je kunt ze gebruiken om je drankje of hapje op neer te zetten tijdens een gezellige avond buiten met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kun je dit soort tuintafels ook gebruiken om bijvoorbeeld tijdschriften of boeken op te leggen tijdens een ontspannen middagje in de zon. Tot slot kun je een bijzettafeltje voor buiten ook gebruiken om decoratie of een mooie pot met bloemen op neer te zetten om je buitenruimte een gezellige uitstraling te geven.

Wat ook erg praktisch is van een bijzettafel voor in de tuin is dat ze vaak makkelijk verplaatsbaar zijn. Dit is erg handig voor als je een kleine tuin, een terras of balkon hebt. Daarnaast kun je een bijzettafel voor buiten ook nog eens gebruiken als voetenbankje. Kortom, een bijzettafel is een erg handig meubel voor buiten dat niet mag ontbreken aan jouw buiteninterieur!